ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Suzuki Alto

Suzuki Alto

Το νέο Alto αγαπάει την πόλη όσο και εσείς. Δυναμικό, το νέο Alto κερδίζει με την ικανότητά του να προσαρμόζεται σε κάθε σας ανάγκη.

Φιλικό στο περιβάλλον, εξαιρετικά οικονομικό, άνετο και ευέλικτο, με ξεχωριστό στυλ και νεανικό design μπορεί να κάνει την καθημερινότητά σας καλύτερη.


Το πεντάθυρο αμάξωμα του Alto, σε συνδυασμό με το μεγάλο άνοιγμα του χώρου αποσκευών, συνθέτει ένα εξαιρετικά πρακτικό αυτοκίνητο για καθημερινή χρήση. Αν και μικρό, προσφέρει υψηλά επίπεδα ασφάλειας και αυτό το αποδεικνύει ο εξοπλισμός του. Oι αερόσακοι του νέου Alto, μπορούν να είναι έως και 6 (μετωπικοί, πλευρικοί, πλαϊνοί τύπου κουρτίνας) εξασφαλίζοντάς σου, το καλύτερο δυνατό επίπεδο προστασίας σε περίπτωση πρόσκρουσης, ενώ το ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας, ESP ενισχύει στο μέγιστο την ενεργητική ασφάλεια του αυτοκινήτου.

Το compact μέγεθος, ο χαρακτήρας και η ευκολία οδήγησης κάνουν το νέο Alto τον ιδανικό σύμμαχο στην κίνηση της πόλης. Με πολύ μικρή ακτίνα κύκλου στροφής μόλις 4,5 μέτρα, το νέο Alto παρκάρει εύκολα και ελίσσεται με χαρακτηριστική ευκολία στα στενά της πόλης.
Ο νέος κινητήρας 1.0 λίτρων του Alto, με σύστημα μεταβλητού χρονισμού των βαλβίδων εισαγωγής και εξαγωγής (D-VVT), διαθέτει τρεις κυλίνδρους, για πιο δυναμικές επιδόσεις. Η υψηλή ισχύς του (68 ίπποι), συνδυάζεται με πολύ χαμηλή μέση κατανάλωση καυσίμου επιβαρύνοντας ελάχιστα το περιβάλλον.

Ο σύγχρονος κινητήρας του είναι ταυτόχρονα οικονομικός (με μέση κατανάλωση καυσίμου μόλις 4,3 λίτρα/100χλμ.), και οικολογικός (με πολύ χαμηλές εκπομπές ρύπων CO2, μόλις 99 γρ./χλμ.), στοιχείο εξασφαλίζει μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.

Σχετικές ειδήσεις