ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

F1: Οι πρώτες εικόνες της Williams του 2015

F1: Οι πρώτες εικόνες της Williams του 2015

Η Williams κράτησε την συνέχεια του... θεσμού της πρώτης παρουσίασης του μονοθέσιου της χρονιάς κερδίζοντας την άτυπη «μάχη» με την Force India.

Η παράδοση που θέλει την Williams να δίνει την πρώτη φωτογραφία του νέου της μονοθέσιου στη δημοσιότητα μέσω του περιοδικού «F1 Racing» διατηρήθηκε και φέτος. Η FW37 του 2015 είναι στο εξώφυλλο του βρετανικού περιοδικού.


Έτσι η ομάδα θεωρητικά έδωσε στη δημοσιότητα την FW37 μερικές ώρες πριν η Force India παρουσιάσει τα νέα χρώματα του αυτοκινήτου στο Μεξικό.

Το νέο αυτοκίνητο διαφέρει αρκετά στο ρύγχος καθώς οι μηχανικοί αναγκάστηκαν να προσαρμοστούν στους κανονισμούς της FIA για το 2015. Η ομοσπονδία άλλαξε τον κανονισμό για το ρύγχος θέλοντας να κάνει όμορφα τα νέα μονοθέσια.

Μπορεί το σχήμα να έχει αλλάξει αλλά τα χρώματα είναι αυτά του 2014. Ίσως δούμε κάτι διαφορετικό στη Χερέθ όπου η FW37 θα κάνει και το ντεμπούτο της με τους Felipe Massa και Valtteri Bottas στο τιμόνι.

Το site F1 GRAFTECH Studio έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη συγκριτική εικόνα (2014 2015) όπου παρατηρούμε (εκτός από το ρύγχος) αλλαγές και στους αεραγωγούς αριστερά και δεξιά (είναι μικρότεροι) αλλά και στον διαχύτη εμπρός του (τώρα έχει και αυτός ένα μικρό αεραγωγό). Τέλος ο καθρέφτης έχει ένα μπράτσο ενώ ο κεντρικό αεραγωγός πάνω από τον οδηγό έχει χωριστεί σε ένα μικρότερο και ένα μεγαλύτερο.

Σχετικές ειδήσεις