ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

F1: Ο Roberto Merhi στη Manor / Marussia

F1: Ο Roberto Merhi στη Manor / Marussia

Έκλεισαν οι συμμετοχές της F1 για το πρώτο Grand Prix της χρονιάς στην Αυστραλία, με τη δεύτερη συμμετοχή της Manor / Marussia και τον Roberto Merhi.

Ενας ακόμη Ισπανός οδηγός βρήκε το... δρόμο του στην Formula 1. Ο Roberto Merhi θα είναι ο δεύτερος πιλότος της Manor Marussia για το νέο παγκόσμιο πρωτάθλημα F1. Ο 24χρονος Ισπανός θα είναι ο δεύτερος οδηγός της ομάδας μαζί με τον Will Stevens στο Albert Park το 3ήμερο 13-15 Μαρτίου. Οι δύο τους γνωρίζονται πολύ καλά καθώς αγωνίζονταν στην Formula Renault 3.5.


Ο Merhi προσπαθούσε από το 2014 να βρει μία «θέση» στην F1, είχε οδηγήσει σε ελεύθερα δοκιμαστικά με την ομάδα της Caterham αλλά αυτό θα είναι το πρώτο του ολοκληρωμένο Grand Prix.

Η Manor εκτός από το Merhi ανακοίνωσε και τον Jordan King, γιο του νέου ιδιοκτήτη της ομάδας, ως οδηγό εξέλιξης. Ο King ήταν πρωταθλητής το 2013 στο Βρετανικό Πρωτάθλημα Formula 3 (3 poles, 4 νίκες , 8 podiums, 1 ταχύτερος γύρος), ήταν 6ος στο FIA European Formula 3 και TOP ROOKIE (με 2 podiums και 1 ταχύτερο γύρο) την ίδια χρονιά.

H Manor φαίνεται πως είναι έτοιμη για την Αυστραλία, ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά και θα την δούμε στην εκκίνηση του αγώνα της Κυριακής.

Σχετικές ειδήσεις