ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

MotoGP Αργεντινή: Pole position ο Marquez, στη δεύτερη θέση η Suzuki (photos)

MotoGP Αργεντινή: Pole position ο Marquez, στη δεύτερη θέση η Suzuki (photos)

Αυτή τη φορά ο Marc Marquez (Repsol Honda) κέρδισε πιο εύκολα την pole position και ξεκινά πρώτος στο Grand Prix της Αργεντινής. Αυτή ήταν 24η pole position στη μεγάλη κατηγορία και 52η της καριέρας του.

Οι κατατακτήριες δοκιμές για το Grand Prix της Αργεντινής στην πίστα Termas de Rio Hondo, μπορεί να μην είχαν την ένταση αυτών στις ΗΠΑ αλλά είχαν μία έκπληξη. Αυτή της δεύτερης θέσης για την Suzuki και τον Aleix Espargaro. Η Suzuki είχε να δει μοτοσικλέτα της στην πρώτη σειρά του grid από το 2007.

Έτσι η επίδοση του Espargaro έχει μεγάλη σημασία για το ιαπωνικό εργοστάσιο. Πρώτη ξεκινά από την πρώτη σειρά και ο Andrea Iannone (Ducati), που πέτυχε τον τρίτο χρόνο.

Στη δεύτερη σειρά ο ο Cal Crutchlow(CWM LCR Honda), μπορεί να πέτυχε την καλύτερή του φετινή θέση σε κατατακτήριες δοκιμές, ο ίδιος θεωρούσε ότι μπορούσε καλύτερα από την τέταρτη θέση. Μαζί του, από τη δεύτερη σειρά, ξεκινούν οι Jorge Lorenzo (Movistar Yamaha MotoGP) και Andrea Dovizioso (Ducati). Ο Ιταλός για πρώτη φορά φέτος δεν θα ξεκινήσει από την πρώτη σειρά.

Αν ψάχνετε τον Valentino Rossi θα τον βρήτε στην όγδοη θέση (ίδια με το Κατάρ). Ο Doctor είπε πως δεν βρήκε καθαρή πίστα για να πετύχει καλό χρόνο.

Φωτογραφίες: MotoGP.com

Σχετικές ειδήσεις