ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

MotoGP: Τραυματίστηκε ο Marquez

MotoGP: Τραυματίστηκε ο Marquez

Ο Marc Marquez έσπασε το μικρό δάχτυλο του χεριού του σε προπόνηση dirt track

Η ατυχία συνεχίζεται για τον Marc Marquez (Repsol Honda) μετά την πτώση του στο Grand Prix της Αργεντινής, ο Ισπανός είχε πτώση και σε προπόνηση dirt track τραυματίζοντας το χέρι του.

Ο Ισπανός πρωταθλητής του 2014 έπαθε κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του αριστερού του χεριού και ο Dr Mir τοποθέτησε μια πλάκα τιτανίου προκειμένου να επιταχύνει την ανάρρωση.

Η ανακοίνωση του HRC ανέφερε πως: « Η συμμετοχή του Marquez στο ισπανικό Grand Prix δεν έχει αποκλειστεί », κάτι που αφήνει να εννοηθεί ότι ο Ισπανός λογικά θα βρεθεί στο Grand Prix της Ισπανίας στην Χερέθ κανονικά την ερχόμενη εβδομάδα.

«Ο Marc Marquez φιλοξενήθηκε στο Νοσοκομείο Quiron Dexeus έπειτα από μια πτώση σε προπόνηση που είχε» δήλωσε ο Dr Mir (κεντρική φωτογραφία) και πρόσθεσε: «Ο ασθενής παρουσίασε μια δυσμορφία στο μικρό δάχτυλο του αριστερού του χεριού και μια ακτινογραφία έδειξε κάταγμα και εξάρθρωση. Για αυτόν τον λόγο, αποφασίσαμε να θεραπεύσουμε τον τραυματισμό τοποθετώντας μια πλάκα τιτανίου στο δάχτυλο. Αυτό θα μας επιτρέψει την εκκίνηση της ανάρρωσης έπειτα από 24 ώρες και θα δώσει τη δυνατότητα στον Marquez να αγωνιστεί στον αγώνα στη Χερέθ».