ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

MotoGP Μουτζέλο: Άσχημη εξέλιξη για τον Iannone

MotoGP Μουτζέλο: Άσχημη εξέλιξη για τον Iannone

Ο τραυματισμός του Andrea Iannone (Ducati) έγινε μία κακή έκπληξη, λίγες μόνο ημέρες πριν την έναρξη του αγώνα, στην πίστα του Μουτζέλο.

Στο Le Mans ο 25χρονος αναβάτης της Ducati αγωνίστηκε με παυσίπονα για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στον έντονο πόνο από τον τραυματισμένο του ώμο, που έγινε κατά τη διάρκεια ιδιωτικών δοκιμών της ομάδας.

Μετά από αξονική τομογραφία που έκανε, στην αρχή της εβδομάδας, αποκαλύφθηκε ένα μικρό κάταγμα στο οστό του βραχίονα του.

«Σίγουρα θα είμαι στο Mugello, αλλά θα είναι δύσκολο να είμαι 100% έτοιμος», δήλωσε ο Ιταλός και πρόσθεσε: «Πριν μερικές ημέρες σταμάτησα τα αναλγητικά χάπια και την Δευτέρα έκανα αξονική. Δυστυχώς μου βρήκαν ένα μικρό κάταγμα και για να είμαι ειλικρινής αυτό ήταν μια άσχημη έκπληξη για εμένα. Το πρήξιμο μου προκαλεί ακόμα πόνο και συνεχίζω τη θεραπεία με το laser για να το μειώσω όσο πιο πολύ γίνεται. Πρέπει να κάνω υπομονή όπως και στο Le Mans, διότι είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμένα και την Ducati να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα μπροστά στους οπαδούς μας».

Σχετικές ειδήσεις