ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

MotoGP: Ο Brad Pitt στους αγώνες μοτοσυκλέτας

MotoGP: Ο Brad Pitt στους αγώνες μοτοσυκλέτας

Η εμφάνιση του Brad Pitt στο Grand Prix της Βρετανίας στο Silverstone δεν ήταν μόνο για να περάσει λίγο ποιοτικό χρόνο με τον γιο του. Ήθελε να δει από κοντά τον χώρο και το αντικείμενο της νέας του ταινίας Hitting the Apex με θέμα τους αγώνες μοτοσυκλέτας.

Όσοι αναγνωρίζετε το όνομα του Mark Neale, είστε βέβαιοι πως το νέο δημιούργημά του θα σέβεται απόλυτα το σπορ των αγώνων ταχύτητας μοτοσυκλετών. Για όσους δεν τον γνωρίζουν σας πληροφορούμε πως είναι ο παραγωγός σε μερικές από τις πιο διάσημες ταινίες σχετικές με το άθλημα (Faster, The Doctor, Fastest) και τώρα υπογράφει το Hitting the Appex. Μία ταινία ντοκιμαντέρ την οποία σκηνοθετεί ο ίδιος με αφηγητή και συμπαραγωγό τον Brad Pitt.

Πρόκειται για ένα φιλμ, που αναφέρεται στον κόσμο των MotoGP και εστιάζει σε έξι αναβάτες: Valentino Rossi, Jorge Lorenzo, Dani Pedrosa, Casey Stoner, Marco Simoncelli και Marc Marquez.

Η ταινία ξεκινά με τη μετακίνηση του Rossi από την Yamaha στην Ducati και φτάνει μέχρι την αρχή της φετινής αγωνιστική σεζόν.

Σχετικές ειδήσεις