ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Harley Davidson: Με ανανεωμένη και δυνατή γκάμα (photos)

Harley Davidson: Με ανανεωμένη και δυνατή γκάμα (photos)

Η πλούσια γκάμα της Harley για το 2016 ήρθε στην Ελλάδα και σας προσκαλεί να κατακτήσετε τους ανοικτούς δρόμους με τα μοντέλα της.

Με τα νέα επιβλητικά Dark Custom μοντέλα, την πιο ισχυρή γκάμα cruiser στην ιστορία της Harley-Davidson και την ευρεία σειρά από αισθητικές και τεχνικές αναβαθμίσεις σε όλη την γκάμα της, η εταιρεία «πατάει γκάζι» και υποδέχεται τη νέα γκάμα μοντέλων για το 2016. Συνδυάζοντας στοιχεία όπως η κορυφαία αεροδυναμική σχεδίαση και τα εξαιρετικά εργονομικά στοιχεία, η Harley-Davidson σας δίνει ακόμη περισσότερους λόγους για να επιλέξετε την ιδανική μοτοσυκλέτα που θα σας οδηγήσει να ζήσετε νέες περιπέτειες.

H γκάμα της για το 2016 περιλαμβάνει:

Dark custom ψυχή

Τα νέα Iron 883 και Forty-Eight κάνουν τη δυναμική τους είσοδο στην Dark Custom οικογένεια της Harley Davidson διαθέτοντας δυναμικότητα και επιβλητικότητα. Το νέο Iron 883 είναι εμπνευσμένο από τα garage-built bobbers του παρελθόντος και του παρόντος. Το νέο Forty-Eight διαθέτει retro στιλιστικές γραμμές ενώ η τέλεια αναλογία μαύρου και χρωμίου προσφέρουν επιβλητική εμφάνιση στη μοτοσικλέτα. Την παρουσία του μας θυμίζει και το Street 750 το οποίο έρχεται με νέο σύστημα πέδησης, επιτρέποντας στους αναβάτες που κινούνται στους δύσκολους δρόμους των πόλεων να εκτιμήσουν την ασφάλεια και την αυτοπεποίθηση που διαθέτει.

Η πιο ισχυρή γκάμα Cruiser μέχρι σήμερα

Τα δύο μοντέλα Softail Slim S και Fat Boy S προσφέρουν δύναμη και απόδοση διαθέτοντας τον εντυπωσιακό κινητήρα Screamin’ Eagle Twin Cam 110. Τα δυο μοντέλα διαθέτουν σκοτεινό στυλ που ταιριάζει απόλυτα με τη μυώδη κατασκευή τους. Το Softail Slim S διατίθεται στο νέο χρωματισμό Olive Gold Denim με στρατιωτικής έμπνευσης στυλ, το οποίο αποτείνει φόρο τιμής στις μεταπολεμικές custom που ξεκίνησαν το κίνημα bobber.

Cruise Control για τα Softail

Για πρώτη φορά, όλα τα μοντέλα Harley-Davidson Softail διαθέτουν ηλεκτρονικό cruise control. Συγκεκριμένα, τo ηλεκτρονικό cruise control της Harley-Davidson και ο ηλεκτρονικός έλεγχος του γκαζιού περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό του 2016 για τα Heritage Softail Classic, Softail Deluxe, Fat Boy S και Softail Slim S και είναι διαθέσιμα στον προαιρετικό εξοπλισμό όλων των υπόλοιπων μοντέλων Softail του 2016.

Νέα ανάρτηση Sportster

Τα μοντέλα Sportster του 2016 διαθέτουν εντυπωσιακές αναρτήσεις και βελτιωμένη σέλα προσφέροντας άνεση και καλύτερο έλεγχο κατά την οδήγηση.

Road Glide Ultra

Το ανανεωμένο Road Glide Ultra κάνει δυναμική είσοδο αφού μετά από δύο χρόνια απουσίας επιστρέφει με ανανεωμένο στυλ, εξαιρετική αεροδυναμική και βελτιωμένη εργονομία για τον οδηγό και το συνεπιβάτη. Το μοντέλο αυτό δεν μπορεί παρά να μας προκαλεί συγκίνηση, αφού είναι εφοδιασμένο με τον εντυπωσιακό κινητήρα Twin-Cooled Twin Cam 103.

Heritage Softail Classic

Συνδυάζοντας το νοσταλγικό στυλ με την ομαλή σύγχρονη απόδοση των Softail, το Heritage Softail Classic διατίθεται με ανανεωμένη εμφάνιση για το 2016, υψηλής απόδοσης κινητήρα Twin Cam 103, cruise control στο βασικό εξοπλισμό και μια νέα βελτιωμένη βάση στήριξης των πλαϊνών βαλιτσών.

Τα νέα μοντέλα και τα αξεσουάρ της Harley-Davidson για το 2016, διατίθενται από τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα Harley-Davidson.

Επισκεφθείτε το www.h-d.com για να δείτε όλα τα μοντέλα 2016 της Harley-Davidson και να βρείτε το κοντινότερο σε εσάς εξουσιοδοτημένο κατάστημα Harley-Davidson.