ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Οι μεταγραφές στα MotoGP

Οι μεταγραφές στα MotoGP
Ποιοι αναβάτες μένουν και ποιοι φεύγουν από τα MotoGP την επόμενη χρονιά; Ο αγώνας στο Μπρνο (λόγω ημερολογιακής του θέσης) γίνεται το κέντρο ειδήσεων...

Ποιοι αναβάτες μένουν και ποιοι φεύγουν από τα MotoGP την επόμενη χρονιά; Ο αγώνας στο Μπρνο (λόγω ημερολογιακής του θέσης) γίνεται το κέντρο ειδήσεων πριν την εκκίνησή του.

Οι πρώτες πληροφορίες δείχνουν πως οι Τόνι Ελίας, Λόρις Καπιρόσι και Ράντι Ντε Πουνιέ θα είναι εκτός ομάδων. Βέβαια υπάρχει το πρωτάθλημα Superbikes αλλά είναι πολύ νωρίς για κάτι σίγουρο και εκεί.

Ας δούμε πως διαμορφώνεται η κατάσταση στις ομάδες.

HONDA

Σύμφωνα με τον Σουέϊ Νακαμότο (αντιπρόεδρο του HRC) το 2012 θα υπάρχουν μόνο δύο εργοστασιακοί οδηγοί στην ομάδα. Έτσι οι Κέισι Στόνερ και Ντάνι θα μείνουν στην ομάδα.

Σε σε συζητήσεις με την LCR είναι ο Αντρέα Ντοβισιόζο. Την επιλογή να μείνει με την ομάδα Gresini έχει ο Μάρκο Σιμονσέλι.

YAMAHA

Στην εργοστασιακή ομάδα οι Χόρχε Λορένθο και Μπεν Σπις έχουν διετή συμβόλαια. Έτσι μένει μόνο η Tech3. Ανάμεσα στους Κόλιν Έντουαρτς και Καλ Κράτσλοου, πιο πιθανό είναι να φύγει ο Έντουαρτς, αφού ο Κράτσλοου είναι το αγαπημένο παιδί του του BBC, που δίνει λεφτά στην Dorna για τηλεοπτικά δικαιώματα και θέλει να έχει έναν Βρετανό στους αγώνες.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr