ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Είναι ο Cristiano Ronaldo ο ιδιοκτήτης της Bugatti La Voiture Noire;

Είναι ο Cristiano Ronaldo ο ιδιοκτήτης της Bugatti La Voiture Noire;

Πριν από μερικές μέρες η είδηση πως ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου CR7 είχε προσθέσει μια ακόμη Bugatti στο γκαράζ του είχε κάνει το γύρο του κόσμου.

Του Γιάννη Σκουφή

Δεν μιλάμε για μια απλή Bugatti -όσο μπορεί κανείς να πει απλό ένα hypercar- αλλά για την ακριβότερη όλων των εποχών που θα αποτελέσει και το αυτοκίνητο παραγωγής με την υψηλότερη τιμή που έχει πωληθεί ποτέ. Ο λόγος για την one off La Voiture Noire, η οποία έχει ίδια μηχανικά μέρη με την Chiron, δηλαδή τον W16 8.0 με τους 1.500 ίππους και τα 1.600 Nm.

Σε ότι αφορά τον Cristiano Ronaldo (ο οποίος ήδη έχει δύο Veyron και μία Chiron), δημοσίευμα της εφημερίδας Marca ανέφερε πως αυτός είναι ο άνθρωπος που το 2021 θα βάλει στο γκαράζ του την εξωτική La Voiture Noire. Και παρόλο που υπήρχαν φήμες πως μετά από κλειστή «δημοπρασία» ο Ferdinand Piech ήταν αυτός που είχε εγγυηθεί το εξωπραγματικό ποσό των 16,7 εκατομμυρίων ευρώ.

Ωστόσο, ένας εκπρόσωπος του CR7 δήλωσε κατηγορηματικά πως η συγκεκριμένη φημολογία δεν ισχύει και πως ο αρχηγός της Εθνικής Πορτογαλίας και σούπερ σταρ της Γιουβέντους δεν έχει «κλείσει» το αυτοκίνητο.

Την τάξη έρχεται να αποκαταστήσει και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Bugatti Tim Bravo ο οποίος έκανε ένα σχετικό post στο Instagram αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «…ένιωσα περισσότερο σαν εκπρόσωπος του Cristiano Ronaldo παρά ως επικεφαλής επικοινωνίας στην Bugatti. Κάθε τηλεφωνική κλήση ή email αφορούσε τις φήμες που ονόμαζαν τον ποδοσφαιριστή της Juventus Torino ως υποτιθέμενο αγοραστή της La Voiture Noire. Η δήλωσή μου -όλη μέρα και για όσες φορές μου ζητάτε- είναι ότι δεν σχολιάζουμε αυτές τις φήμες και ακόμα λιγότερο όταν εμπλέκονται πελάτες. Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά τους και εξαρτάται από τους ίδιους και όχι από εμάς αν θέλουν να δημοσιοποιούν πράγματα. Έτσι, δεν μπορώ να αρνηθώ ούτε να επιβεβαιώσω τις φήμες».

Φυσικά δεν θα εκπλαγεί κανένας αν τελικά ο CR7 είναι ο ιδιοκτήτης της Bugatti La Voiture Noire. Για να δούμε…

Σχετικές ειδήσεις