Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το Ares Design Wami Lalique Spyder έχει πολύ ωραίο στυλ

Newsbomb

Η Ares Design παρουσιάζει ένα ακόμη πρότζεκτ το οποίο θα μπορούσε να κατασκευαστεί πάνω από 12 φορές.

Του Γιάννη Σκουφή

Η Ares Design έχει παρουσιάσει κατά καιρούς κάποιες μετασκευασμένες εκδοχές σπορ μοντέλων (όπως το Panther ProgettoUno που βασίζεται σε μια Lamborghini Huracan) ή πιο πρόσφατα με το copyright της Ferrari 250 GTO. Και τώρα έρχεται με μία νέα έμπνευση που βασίζεται στο στιλ των roadster της δεκαετίας του 1950.

Η έμπνευση αυτή ονομάζεται Wami Lalique Spyder και η επωνυμία του περιλαμβάνει και μια γαλλική εταιρία (την Lalique) η οποία εξειδικεύεται στην διαμόρφωση κρυστάλλινων και διάφανων επιφανειών. Και όπως θα δείτε στο εσωτερικό υπάρχουν αρκετά τέτοια υλικά συνδυάζοντας δέρμα και ξύλο ως ρετρό πινελιές.

Συγκεκριμένα, το ταμπλό έχει μια πολύ όμορφη μίνιμαλ άποψη με την κεντρική κονσόλα να έχει μια αλουμινένια επένδυση και ψηλότερα μια στενόμακρη οθόνη αφής. Το τιμόνι έχει μια πολύ όμορφη σχεδίαση ενώ τα δύο ανεξάρτητα όργανα μας παραπέμπουν σε κλασικά μοτίβα. Ανάλογα γοητευτικό είναι και το χειροποίητο αμάξωμα από ανθρακόνημα και αλουμίνιο.

Αυτοκίνητα με τόσο ελκυστική σχεδίαση θα έπρεπε να κατασκευάζονται πολύ περισσότερα από μία… ντουζίνα όπως προβλέπεται από την ιταλική εταιρία. Βέβαια, αν υπάρξει ισχυρότερη ζήτηση η Ares Design προφανώς και δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα για να κατασκευάσει κάνα δύο παραπάνω. Πάντως, οι Ιταλοί δεν ανακοινώνουν κανένα στοιχείο τόσο για τον κινητήρα, όσο και για την τιμή. Αλλά ποιος νοιάζεται;

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Έπεσαν κάτω από το «φράγμα» των 200 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη