Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

O Ζλάταν βγήκε για ψώνια με την Ferrari του

Newsbomb

Δεν μιλάμε για μία απλή Ferrari, αλλά για την Purosangue της οποίας η παραγγελιοληψεία έχει ήδη καλυφθεί για τα επόμενα τρία χρόνια!

Του Γιάννη Σκουφή

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ένας από τους κορυφαίους μάγους της στρογγυλής θεάς, εθεάθη προσφάτως στο Μιλάνο για ψώνια. Μάλιστα, δεν κρύφτηκε καθόλου από τις κάμερες επιδεικνύοντας την εντυπωσιακή του Ferrari Purosangue, αλλά και την χαρακτηριστική άνεσή του απέναντι στο φακό.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Σουηδός δεν έδωσε καμία σημασία στις ειδικές θέσεις στάθμευσης μπροστά από το κέντρο μόδας του Μιλάνου. Χαλαρός και κουλ απλά πάρκαρε την Purosangue του πάνω σε μία θέση στο πεζοδρόμιο, ακριβώς δίπλα σε ένα φορτηγό διανομής και σε μια προειδοποιητική πινακίδα που απειλούσε με ρυμούλκηση για μη εξουσιοδοτημένη στάθμευση.

Αυτός όμως είναι ο Ζλάταν και κανένας από τους υπάλληλους του καταστήματος Louis Vuitton δεν έδωσε σημασία τρέχοντας να εξυπηρετήσουν τον αστέρα του ποδοσφαίρου.

Λίγα λεπτά αργότερα, συνοδευόμενος από τη σύντροφό του Έλενα Σέγκερ πρώην μοντέλο και ειδικό πωλήσεων και μάρκετινγκ, βγήκε από το πολυτελές κατάστημα, με τις τσάντες στο χέρι. Ωστόσο, αντιμετώπισε μια δυσκολία παλεύοντας να ανοίξει το πορτμπαγκάζ της Purosangue, ενώ η Έλενα είχε ήδη καθίσει στη θέση του συνοδηγού.

Στο σημείο αυτό να πούμε ότι η Purosangue ήταν δώρο γενεθλίων από τον ίδιο στον εαυτό του για τα 42α γενέθλιά του, που τα γιορτάζει στις 3 Οκτωβρίου 2023.

Για να δούμε στα επόμενα του γενέθλια ο Ζλάταν τι δώρο θα αποφασίσει να κάνει στον εαυτό του. Κάτι που συνηθίζει τα τελευταία χρόνια επιλέγοντας κυρίως Ferrari, όπως δύο περιορισμένης έκδοσης Icona, μία Daytona SP3, μία 812 Competizione A κ.α.