FUN TIME

Ο… Magneto ζει ανάμεσά μας!

Ο… Magneto ζει ανάμεσά μας!

Ίσως είναι το μοναδικό παιδάκι που με έχει κάποιες... βάσιμες ελπίδες να γίνει -όταν μεγαλώσει -ο σούπερ ήρωας που ονειρεύεται!

Και πώς όχι, όταν ο Nikolai Kryaglyachenko, στα 12 του μόλις χρόνια θυμίζει κάτι από τον Magneto των X- Men!

Ο νεαρός Ρώσος είναι ένας κινούμενος…. Μαγνήτης, έχοντας - εκτός από κάθε είδους μέταλλο - «μαγνητίσει» και όλα τα βλέμματα παγκοσμίως.

Απέκτησε μάλιστα τις… υπερδυνάμεις του μια συνηθισμένη ημέρα, όταν ακούμπησε κατά λάθος μία λάμπα στο δρόμο, η οποία έπαιρνε ρεύμα από ελαττωματικά καλώδια.

«Ένιωθα λες και ήμουν μεθυσμένος όταν έφθασα σπίτι, ωστόσο κατάφερα να πω στη μητέρα μου τι είχε συμβεί. Το επόμενο πρωί που ξύπνησα βρήκα κάποια κέρματα που βρίσκονταν στο κρεβάτι μου, κολλημένα πάνω μου», εκμυστηρεύεται το άτυχο (;) αγοράκι, συμπληρώνοντας:

«Λίγο μετά, κατά τη διάρκεια του πρωινού, μού έπεσε ένα κουτάλι και κόλλησε στο στήθος μου. Κάνω πράγματα που δεν μπορούσα να κάνω πριν, ωστόσο δεν μπορώ ακόμα να τα ελέγξω. Ελκύω πράγματα ακόμα και χωρίς να το θέλω».

Ο Nikolai, ο οποίος έχει γίνει, πλέον, ένα από τα πιο δημοφιλή παιδιά, όχι μόνο του σχολείου του, αλλά και ολόκληρης της Ρωσίας, αναγκάστηκε έτσι να αναπροσαρμόσει τα… πλάνα του. Από πυροσβέστης που ήθελε να γίνει, σκοπεύει πλέον να υπηρετήσει την ανθρωπότητα με τις σπάνιες, αλλά όχι και… πρωτοεμφανιζόμενες δυνάμεις του.

Το 1990, περισσότεροι από 300 άνθρωποι – μαγνήτες έλαβαν μέρος σε συνέδριο στη Σόφια της Βουλγαρίας, μετά την τηλεοπτική… επίδειξη της Marinela Brankova, η οποία μαγνήτισε 7 κιλά μέταλλο με κάθε της παλάμη! Χρόνια αργότερα, το 2004, ένας Ρώσος εργάτης, ο Leonid Tenkaev, έτυχε διεθνούς… προσοχής, υποστηρίζοντας (και αποδεικνύοντας) ότι μετά την πυρηνική καταστροφή του Τσερνομπίλ απέκτησε την ικανότητα να ελκύει αντικείμενα, όχι απαραίτητα μεταλλικά…

Σχετικές ειδήσεις