ΚΟΣΜΟΣ

Το νέο πρόσωπο Κινέζου αναπτύσσεται στο στήθος του! (photos)

Το νέο πρόσωπο Κινέζου αναπτύσσεται στο στήθος του! (photos)

Σε μία πρωτοποριακή θεραπεία - ύστερα από ηλεκτροπληξία που υπέστη, αφήνοντας το πρόσωπό του παραμορφωμένο - υποβάλλεται ένας Κινέζος.

Συγκεκριμένα, οι γιατροί που έχουν αναλάβει να χαρίσουν μια καινούρια ζωή στον Yan Jianbin, προσπαθούν να αναπτύξουν ένα μεγάλο όγκο στο στήθος του, τον οποίο προορίζουν για νέο του πρόσωπο!

Ο πρώην τεχνικός έχασε το δεξί μάτι και τη μύτη του, όταν άνοιξε την πόρτα ενός μετασχηματιστή υψηλής τάσης, προκειμένου να διορθώσει μία δυσλειτουργία στο εργοστάσιο της επαρχίας Hebei όπου εργαζόταν.

Μετά την έγχυση αλατούχου διαλύματος στο στήθος του Γιαν προκειμένου να διογκωθεί το δέρμα του, οι γιατροί πλέον του νοσοκομείου Shenyang Amy θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Η διαδικασία που ξεκίνησε πριν από έξι μήνες, αναμένεται να διαρκέσει δύο χρόνια, ενώ περιλαμβάνει πέντε στάδια. Τα δύο πρώτα αφορούν την κατασκευή νέας μύτης από χόνδρο των πλευρών του Κινέζου, ενώ στη συνέχεια θα δημιουργηθούν νέα αιμοφόρα αγγεία και αρτηρίες. Στο τέταρτο στάδιο θα ακολουθήσει η μεταμόσχευση, πριν την τελειοποίηση των χαρακτηριστικών πάνω στο νέο πια πρόσωπο του άτυχου άνδρα...

Σχετικές ειδήσεις