GOSSIP

Εξελίξεις στη δίκη Ντεπ: Η Χερντ τον... έσπαγε στο ξύλο - «Εξαφανίστηκαν» δύο μάρτυρες

Εξελίξεις στη δίκη Ντεπ: Η Χερντ τον... έσπαγε στο ξύλο - «Εξαφανίστηκαν» δύο μάρτυρες
Associated Press

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο Λονδίνο η πολύκροτη δίκη του Τζόνι Ντεπ, ο οποίος κατηγορείται για συκοφαντική δυσφήμηση κατά της βρετανικής σκανδαλοθηρικής εφημερίδας Sun.

Τελευταίο επεισόδιο που προστέθηκε στην πολύκροτη δίκη, που καταλήγει σε... ξεκατίνιασμα του πρώην ζευγαριού, είναι μια φωτογραφία που δείχνει τον Ντεπ μελανιασμένο και γρατζουνισμένο μετά από επίθεση της Άμπερ Χερντ.

Ο 57χρονος superstar μηνύει την βρετανική σκανδαλοθηρική εφημερίδα μετά από ένα άρθρο που δημοσίευσε και αναφερόταν στον Ντεπ ως «νταή κατά της γυναίκας του».

Στο πλευρό του Ντεπ βρίσκονται όλες οι γυναίκες που πέρασαν από το πλευρό του, ενώ και ο πρώην σωματοφύλακάς του, Sean Brett, τόνισε πως όσο εργαζόταν για τον Αμερικανό star, δεν υπέπεσε ποτέ στην αντίληψή του κάτι τέτοιο.

Παράλληλα, ο Bett παρέδωσε στο δικαστήριο μια φωτογραφία που έδειχνε τον Ντεπ με έναν τεράστιο μώλωπα στο μάγουλο, προσθέτοντας πως ο πρώην εργοδότης του, του είχε εκμυστηρευτεί πως αρκετές φορές η Χερντ τον χαστούκιζε.

Δείτε τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

«Εξαφανίστηκαν» δύο μάρτυρες

Κι ενώ ήταν προγραμματισμένο να καταθέσει μέσω τηλεδιάσκεψης η πρώην σύντροφος του αμερικανού ηθοποιού, Βανέσα Παραντί, ενώ το ίδιο ισχύει και για την Γουινόνα Ράιντερ.

Σημειώνεται ότι ο Τζόνι Ντεπ και η Βανέσα Παραντί ήταν μαζί για 14 χρόνια από το 1998 έως το 2012 και απέκτησαν δύο παιδιά, τη Λίλι Ρόουζ και τον Τζακ.

Στην κατάθεσή της, που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο, η Βανέσα Παραντί χαρακτήρισε τον πρώην σύντροφό της ευγενικό, προσεκτικό, γενναιόδωρο και καθόλου βίαιο.

«Γνωρίζω τον Τζόνι για περισσότερα από 25 χρόνια. Συμβιώσαμε για 14 χρόνια και μεγαλώσαμε μαζί τα δύο παιδιά μας. Όλα αυτά τα χρόνια έχω γνωρίσει τον Τζόνι να είναι ένας ευγενικός, προσεκτικός, γενναιόδωρος και καθόλου βίαιος ή κακοποιητικός άνθρωπος και πατέρας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ, Ντέιβιντ Σέρμπορν επιβεβαίωσε από τη μεριά του ότι παρά την επιθυμία του ηθοποιού, δεν χρειάζεται πλέον να κληθούν οι δύο γυναίκες ως μάρτυρες υπεράσπισης.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άγριο σεξ και φωνές σε νοσοκομείο στα Τρίκαλα - Κάλεσαν την αστυνομία