GOSSIP

Δανάη Μπάρκα: Επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής της με νέο look

Δανάη Μπάρκα: Επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής της με νέο look

Δανάη Μπάρκα: Υποδέχτηκε το νέο έτος φανερά ανανεωμένη!

Διανύει σίγουρα μια από τις πιο σημαντικές και όμορφες σεζόν της επαγγελματικής της πορείας. Η Δανάη Μπάρκα φέτος μπήκε για τα καλά στο τηλεοπτικό τοπίο, ως η νέα και πολλά υποσχόμενη παρουσιάστρια του MEGA. Η νεαρή ηθοποιός ανέλαβε την παρουσίαση της πρωινής Ψυχαγωγικής ζώνης.

Καθημερινά, η Δανάη Μπάρκα δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές στο πλατό της εκπομπής της, "Πάμε Δανάη".

«Το πρωινό πρόγραμμα στην τηλεόραση είναι συνήθεια. Για να συνηθίσει ένας άνθρωπος ότι ένα κορίτσι, που είναι μικρότερο σε ηλικία από το κοινό που απευθύνεται. Το να καταλάβουν ότι εγώ», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η Δανάη Μπάρκα απάντησε ανοιχτά για την τηλεθέαση της εκπομπής της, σε μια αρκετά ανταγωνιστική ζώνη για την ιδιωτική τηλεόραση...

«Θα τα δω κάθε πρωί τα νούμερα. Θα τσεκάρω πού είναι η δύναμή μας, πού είναι η μεγάλη αδυναμία και τι μας πηγαίνει καλά. Οι ειδικοί θα με καθοδηγήσουν και θα το συζητήσουμε. Εγώ δεν είμαι ειδική σε αυτό», είχε αναφέρει στην ίδια συνέντευξη.

Η Δανάη Μπάρκα υποδέχτηκε το 2021 με όρεξη για αλλαγές. Η παρουσιάστρια του Mega, έβαψε ξανά τα μαλλιά της, αποχαιρετώντας το ξανθό χρώμα και τις έντονες ανταύγειες.

Η Δανάη επέστρεψε στο πλατό λέγοντας "Καλημέρα" στους τηλεθεατές της, αυτή τη φορά ως μελαχρινή.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Κακοκαιρία σαρώνει Αττική, Θεσσαλία και Ήπειρο - Πού θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες