GOSSIP

Γιώργος Λιάγκας για τη δικαστική του δικαίωση: «Μου έφαγε τα λεφτά μαζί με τη χρηματιστηριακή»

Γιώργος Λιάγκας για τη δικαστική του δικαίωση: «Μου έφαγε τα λεφτά μαζί με τη χρηματιστηριακή»

Γιώργος Λιάγκας: Τι είπε στον αέρα της εκπομπής το «Πρωινό» για τη δικαστική του δικαίωση 

Νικητής βγήκε ο Γιώργος Λιάγκας στην αντιδικία που είχε με τον συνεργάτη της χρηματιστηριακής που του «έφαγε» πάνω από 300.000 ευρώ.

Τέλος δόθηκε στην αντιδικία του Γιώργου Λιάγκα με συνεργάτη χρηματιστηριακής εταιρείας, με το δικαστήριο να αποφασίζει υπέρ του παρουσιαστή.

Ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε μία εξομολόγηση στον αέρα της εκπομπής το «Πρωινό», αποκαλύπτοντας πως αυτός ήταν ο λόγος που απουσίαζε από το πόστο του την προηγούμενη εβδομάδα.

«Φαίη άκουσέ με λίγο. Εγώ την προηγούμενη εβδομάδα έλειψα δύο μέρες και το λέω επειδή βγήκε ο Δημητρακόπουλος και το είπε. Είχα μια πολύ σημαντική ποινική δίκη. Ήμουν φορτισμένος συναισθηματικά για μια υπόθεση που συνέβη πριν 10 χρόνια» είπε ο Γιώργος Λιάγκας αρχικά.

«Ο άνθρωπος που μου έφαγε τα λεφτά μαζί με τη χρηματιστηριακή, καταδικάστηκε με 10 χρόνια κάθειρξη, αλλά δεν βγήκα να πω. Ξέρετε γιατί; Γιατί είναι 1ος βαθμός και αν δεν πάει στο Εφετείο να καταδικαστεί με τη βούλα ότι είναι απατεώνας, όπως είναι η πρωτόδικη απόφαση, δεν λέω το όνομά του γιατί σέβομαι την δικαιοσύνη. Ανθρώπινα μέσα μου αισθάνομαι μεγάλη χαρά και δικαίωση» κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βόλος: Άγριο ξύλο ανάμεσα σε ανήλικα κορίτσια σε κεντρικό σημείο της πόλης

Χάος στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: Μετά τα χημικά και τις μολότοφ, ανήλικες έδειραν δύο συμμαθήτριές τους

Φαίη Σκορδά: Η εξομολόγηση για το πρόβλημα στα μάτια - «Χρειάζεται μεταμόσχευση κερατοειδούς»