GOSSIP

Όσκαρ 2022: Το σέξι ατύχημα της Βένους Γουίλιαμς

Όσκαρ 2022: Το σέξι ατύχημα της Βένους Γουίλιαμς
Όσκαρ 2022: Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» το σέξι ατύχημα της Βένους Γουίλιαμς
Instagram

Όσκαρ 2022: Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» το σέξι ατύχημα της Βένους Γουίλιαμς

Από ένα σέξι ατύχημα σημαδεύτηκε η παρουσία της Βένους Γουίλιαμς στην τελετή απονομής των Όσκαρ καθώς το άκρως αποκαλυπτικό φόρεμά που επέλεξε την «πρόδωσε» ενώ καθόταν δίπλα στην αδερφή της, Σερένα.

Το ατύχημα κατέγραψαν οι κάμερες του ABC και το αντιλήφθηκαν χρήστες του Twitter που δεν έχασαν την ευκαιρία να «μοιράσουν» τις εικόνες στα social media την ώρα που η Βένους Γουίλιαμς προσπαθούσε να καλυφθεί με το χέρι της.

Όπως σχολίασαν, μάλιστα, ορισμένοι αν δεν ήταν το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ το στυλιστικό ατύχημα της πρώην τενίστριας θα μπορούσε να είναι το νο1 σχολιασμένο στιγμιότυπο των φετινών Όσκαρ.

Το φόρεμα της Βένους Γουίλιαμς ήταν δημιούργημα της Έλι Σααμπ το οποίο συνόδυεσε με παπούτσια Stuart Weitzman και κοσμήματα από το Tiffany & Co. .

Η ίδια σε ανάρτησή της πριν την τελετή των Όσκαρ είχε γράψει σε ανάρτησή της στο Instagram ότι «δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ή να προετοιμαστώ για την παρουσία μου στην τελετή απονομή των Όσκαρ για μια ταινία που εξιστορεί την ιστορία της οικογένειάς μου»

Διαβάστε επίσης:

Όσκαρ 2022: Ο Γουίλ Σμιθ χαστούκισε τον Κρις Ροκ επειδή έκανε πλάκα με τη γυναίκα του