GOSSIP

Τζόνι Ντέπ: Κατάθεση... αθώωσης από την Κέιτ Μος - «Ούτε με χτύπησε, ούτε με έσπρωξε»

Τζόνι Ντέπ: Κατάθεση... αθώωσης από την Κέιτ Μος - «Ούτε με χτύπησε, ούτε με έσπρωξε»

Η Κέιτ Μος κατέθεσε για όσα ισχυριζόταν η Άμπερ Χερντ πως βίωσε όσο ήταν ζευγάρι με τον Τζόνι Ντεπ, ωστόσο η Βρετανίδα διέψευσε τους ισχυρισμούς της ηθοποιού.

Οι δικηγόροι του Τζόνι Ντεπ δεν μπορούσαν να αρνηθούν το... δώρο της Άμπερ Χερντ, όταν εκείνη ανέφερε πως ο πρώην σύζυγός της, χτυπούσε την Κέιτ Μος όσο ήταν ζευγάρι και φυσικά την κάλεσαν να καταθέσει.

Μιλώντας σε ζωντανή σύνδεση στο δικαστήριο σήμερα, η Κέιτ Μος αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της Χερντ και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη εκείνη την ημέρα, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Τζαμάικα. Όταν ερωτήθηκε πώς τον ξέρει, το μοντέλο επιβεβαίωσε ότι είχε ρομαντική σχέση με τον Ντεπ από το 1994 μέχρι το 1998.

«Ποτέ δεν με έσπρωξε, δεν με κλώτσησε και δεν με πέταξε από καμιά σκάλα», είπε χαρακτηριστικά,

Όπως ανέφερε αργότερα, η ίδια γλίστρησε στη σκάλα, καθώς τα σκαλιά ήταν βρεγμένα. Εκείνος όχι μόνο τη βοήθησε να σηκωθεί, αλλά ανέλαβε την φροντίδα της.

«Φεύγαμε από το δωμάτιο, ο Τζόνι έφυγε πριν από εμένα και προηγουμένως, είχε καταιγίδα. Καθώς έβγαινα από το δωμάτιο, κατέβηκα τις σκάλες και γλίστρησα, πόνεσε η πλάτη μου. Ούρλιαξα, γιατί δεν ήξερα τι μου είχε συμβεί και πονούσα πολύ. Γύρισε τρέχοντας για να με βοηθήσει και με μετέφερε πίσω στο δωμάτιό μου και ζήτησε ιατρική βοήθεια», δήλωσε το μοντέλο.

Η υπεράσπιση αρνήθηκε να εξετάσει περαιτέρω την Κέιτ Μος και έτσι, το μοντέλο κατάφερε να μιλήσει στο δικαστήριο μόνο για μερικά λεπτά.

Σχετικές ειδήσεις