GOSSIP

Οι οικονομικοί μετανάστες της Showbiz

Οι οικονομικοί μετανάστες της Showbiz

Η οικονομική κρίση έχει αναγκάσει πολλούς Έλληνες να αφήσουν την πατρίδα τους και να αναζητήσουν την τύχη τους σε τόπους ξένους.

Από αυτό το «κύμα φυγής» που παρατηρείται τον ενάμιση τελευταίο χρόνο, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι ηθοποιοί.

Η βιομηχανία της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και του θεάτρου στη χώρα μας έχει «πέσει» αισθητά τον τελευταίο καιρό κι έτσι ταλαντούχοι ηθοποιοί αποφάσισαν να «μεταναστεύσουν» στις Ηνωμένες Πολιτείες, προκειμένου να βρουν καλύτερες δουλειές.

Δέσποινα Μοίρου

Η γυναίκα – «κόλαση» της ελληνικής τηλεόρασης, έκανε την αρχή. Ζει στην Καλιφόρνια εδώ και περίπου ένα χρόνο και αναζητά τον ρόλο που θα εκτοξεύσει την καριέρα της στα ύψη.

moirou

Κατερίνα Μουτσάτσου

Εδώ και λίγους μήνες μας άφησε και αναζητά και αυτή την τύχη της στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το πρώτο δείγμα της νέας προσπάθειας που κάνει, ήταν άκρως γοητευτικό, αφού ήταν το video I am Hellenic, το οποίο διαφημίζει την χώρα μας και τον πολιτισμό της. Τις τελευταίες εβδομάδες, βρίσκεται στα γυρίσματα του σίριαλ «οι παραμυθιασμένες», όπου συμπρωταγωνίστριά της θα είναι η επίσης ελληνικής καταγωγής, Chrissa Loukas.

moutsatsou

Χρήστος Βασιλόπουλος

Βρίσκεται στην Καλιφόρνια, όπου ήδη έχει πέσει με τα …μούτρα στη δουλειά. Ο Χρήστος Βασιλόπουλος έχει ήδη βρει τον πρώτο του ρόλο, αφού θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία με …πικάντικο περιεχόμενο. Μάλιστα, δεν έχει κανένα πρόβλημα για αυτό, αφού παλιότερα ο ίδιος είχε δηλώσει πως η φύση ήταν απλόχερη μαζί του…

vasilopoulos

Είναι γεγονός πως η οικονομική κρίση, δεν χτύπησε μόνο τους απλούς πολίτες, αλλά και ανθρώπους του σταρ σύστεμ. Το μόνο που απομένει πλέον να δούμε, είναι αν θα ακλουθήσουν κι άλλοι συνάδελφοί τους το δικό τους παράδειγμα.