GOSSIP

Σασμός: Ο «Μαθιός» μιλά για τα νέα επεισόδια – «Θα αποκαλυφθεί ο δολοφόνος του Άγγελου»

Σασμός: Ο Μαθιός μιλά για τα νέα επεισόδια – «Θα αποκαλυφθεί ο δολοφόνος του Άγγελου»
Η Μαρία Τζομπανάκη.
Glomex

Ο «Σασμός» κάνει πρεμιέρα απόψε και ο Δημήτρης Λάλος (Μαθιός) μίλησε για την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά.

Πρεμιέρα κάνει απόψε, Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, η τηλεοπτική σειρά «Σασμός» που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές στους τηλεοπτικούς δέκτες. Το πρωί της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου ο πρωταγωνιστής του «Σασμού», Δημήτρης Λάλος μίλησε στην τηλεόραση του Alpha και στην εκπομπή Happy Day για την πορεία επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του Alpha.

O «Μαθιός» αναφέρθηκε και στις εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στην σειρά, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον πολυαναμενόμενο γάμο του με τη Βασιλική.

«Έπρεπε να αφήσουμε ερωτηματικά στον κόσμο για να αρχίσει η σεζόν πάλι με ερωτηματικά. Σήμερα έχουμε την πρεμιέρα στις 21:00. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ, το περιμένουμε με μεγάλη αγωνία, σχεδόν δεν σταματήσαμε ποτέ τα γυρίσματα», είπε ο Δημήτρης Λάλος.

Σχετικά με τον θάνατο του Άγγελου και το αν θα μαθευτεί ο θάνατός του, ο Δημήτρης Λάλος απάντησε: «Οι εξελίξεις θα έρθουν οργανικά, γιατί δεν γίνεται όταν θα συμβεί ένα τέτοιο σπουδαίο γεγονός, όπως η σύλληψη και να έρθει γρήγορα και ο γάμος. Σίγουρα κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί ο δολοφόνος του Άγγελου, αλλά με έναν τρόπο ώστε να το περιμένετε εναγωνίως, γιατί ο κόσμος όταν δεν υπάρχει αγωνία χάνει το ενδιαφέρον του».

Τέλος, αναφερόμενος στον ρόλο του Μαθιού, ο Δημήτρης Λάλος συμπλήρωσε: «Είναι ένας χαρακτήρας τραγικός. Αυτό που θέλησε να πετύχει και να έχει στη ζωή του, τη Βασιλική δηλαδή, την έχει πάρει με αίμα. Αυτό τον κάνει σαιξπηρικό χαρακτήρα. Πράγματι, πρέπει να υπάρξει κάποια κάθαρση για την πράξη που έκανε και θα υπάρξει».

Σχετικές ειδήσεις

Σασμός - Μαρία Τζομπανάκη: Η καπετάνισσα επιστρέφει

Ευγενία Σαμαρά: «Δεν με απασχόλησε ποτέ ότι ήμουν το κορίτσι των Ράδιο Αρβύλα»

Αυγουστίδης - Χειλά Φαμέλη: Αποκαλύπτουν τι θα δούμε τη δεύτερη σεζόν στον «Σασμό»