GOSSIP

Χρήστος Σαντικάι: Η πρώτη φωτογραφία με τον γιο του

Χρήστος Σαντικάι: Η πρώτη φωτογραφία με τον γιο του
H Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι.
Instagram / xristos.santikai

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν η Λάουρα Νάργες και Χρήστος Σαντικάι.

Μοναδικές στιγμές ζει η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι καθώς έγιναν για πρώτη φορά γονείς την περασμένη Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου. Το ερωτευμένο ζευγάρι απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι το οποίο, όπως έχουν αποκαλύψει οι ίδιοι, πρόκειται να πάρει το όνομα Αλέξανδρος.

«Πετάω, είμαι ερωτευμένος πολύ. Δόξα το θεό η Λάουρα είναι πολύ καλά και θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον γιατρό μας, που μας στήριξε πάρα πολύ, γιατί ήταν μια ιδιαίτερη εγκυμοσύνη. Είμαι σοκαρισμένος, πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις. Η γέννα δεν ήταν προγραμματισμένη, αλλά ήταν πάνω στις μέρες μας. Η γέννα πραγματοποιήθηκε με καισαρική, όποτε δεν μπόρεσα να είμαι μέσα», ήταν τα πρώτα λόγια του Χρήστου Σαντικάι στις τηλεοπτικές κάμερες που τον περίμεναν έξω από την μαιευτική κλινική λίγες ώρες αφότου γεννήθηκε ο γιος του.

Ο Χρήστος Σαντικάι με τον γιο του.Instagram / xristos.santikai

Άλλωστε, ήταν ο ίδιος που έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση μέσω μιας ανάρτησής του στο instagram. Το βράδυ του Σαββάτου μέσα από τα social media είδαμε τον τραγουδιστή σε ένα ακόμα τρυφερό στιγμιότυπο με τον νεογέννητο γιο του.

Όπως θα δεις, ο Χρηστος Σαντικάι έκανε βίντεοκλήση με έναν καλό του φίλο ενώ στην αγκαλία του κράταγε τον καρπό του έρωτά του με την Λάουρα Νάργες. Το τρυφερό αυτό στιγμιότυπο καταγράφηκε από τον φίλο του Χρήστου Σαντικάι ο οποίος το μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του στο Instagram.

Σχετικές ειδήσεις

Χρήστος Σαντικάι: «Επειδή μου αρέσει σαν ηγέτης ο Μέγας Αλέξανδρος, το μωρό θα πάρει το όνομά του»

Γέννησε η Λάουρα Νάργες - Η τρυφερή ανάρτηση του Χρήστου Σαντικάι

Λάουρα Νάργες: Φτιάχνει πίτσα τα μεσάνυχτα για τον Χρήστο Σαντικάι