MEDIA

Βίκυ Καγιά: «Με έχει φλερτάρει ο Τζουντ Λο - Καλός είναι»

Βίκυ Καγιά: «Με έχει φλερτάρει ο Τζουντ Λο - Καλός είναι»
Βίκυ Καγιά
Glomex

Η Βίκυ Καγιά βρέθηκε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου όπου μίλησε για την πορεία της και έκανε αποκαλύψεις.

Η Βίκυ Καγιά βρέθηκε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2night show και μίλησε για την πορεία της από την ηλικία των 14 και τις πρώτες εμπειρίες στο modeling.

«Στην αρχή της καριέρας μου μόνο έκλαιγα αλλά δεν μπορούσα να το πω στους γονείς μου, γιατί θα με γυρνούσανε στην Ελλάδα. Όταν πήγα στο Παρίσι συγκατοικούσα με την Olga Kurylenko, την Adriana Lima και την Alessandra Ambrosio, τότε δεν ήταν γνωστές», ανέφερε η Βίκυ Καγιά για τα χρόνια που έζησε στο εξωτερικό.

«Όταν ξεκίνησα, άκουγα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή μου. Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είπα πως δεν είναι προσωπικό, είναι η δουλειά μου».

Παράλληλα, απαντώντας σε ερώτηση του Γρηγόρη αποκάλυψε ότι την έχει φλερτάρει ο Τζουντ Λο. Όπως είπε, «καλός είναι, αλλά δεν μου αρέσουν οι τόσο ξανθοί. Ήμουν σε μια φωτογράφιση στη Νίκαια όταν βρεθήκαμε, τότε έβγαινε με την Sienna Miller.»

Για το GNTM και τη Σοφία Χατζηπαντελή

«Στο GNTM είναι πολλά πράγματα μαζί, δεν έχω εγώ την πρώτη και την τελευταία λέξη. Έχω την τύχη ή την ατυχία να υπηρετώ ξένα formats, δεν είναι format που τα φτιάχνω εγώ και επιλέγω τους συνεργάτες, προτείνω βεβαίως, αλλά μετά περνάνε από το κανάλι και την παραγωγή όπου εκεί οι άνθρωποι έχουν και την τελική απόφαση. Υπάρχουν φορές που έχω θυμώσει πάρα πολύ που δεν με άκουσαν γιατί ήξερα ότι θα ήταν ωραίο κάτι. Η Σοφία Χατζηπαντελή ήταν δική μου επιλογή, έτσι είναι ο χαρακτήρας της, δεν είναι σκηνοθετημένο όλο αυτό. Εγώ την ήξερα από πέρυσι και όταν την γνώρισα της είπα: “Εσύ πρέπει να κάνεις τηλεόραση κάποια στιγμή”», αποκάλυψε για την πρώτη της συνάντηση με τη Σοφία Χατζηπαντελή.

Η Βίκυ Καγιά σε ερώτηση για τα τηλεοπτικά της σχέδια παραδέχτηκε: «Αν θα έκανα κάτι, θα έκανα ένα break από την τηλεόραση».

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε ακόμα:

GNTM: Πότε θα γίνει ο τελικός του πέμπτου κύκλου του ριάλιτι μόδας

Βίκυ Καγιά: «Δεν ξέρω αν θα είμαι του χρόνου στο Star»

Βίκυ Καγιά: Περπάτησε στην πασαρέλα με τη μητέρα της