celebrities-mothers
GOSSIP

Από τη Γαρμπή έως τη Φουρέιρα: Επώνυμες που «πάλεψαν» για να γίνουν μητέρες

Ελληνίδες celebrities μίλησαν για τις δυσκολίες που πέρασαν, δίνοντας παράδειγμα.

Ο δρόμος προς τη μητρότητα δεν είναι πάντα εύκολος και υπήρξαν επώνυμες που μίλησαν γι’ αυτό. Άνοιξαν την καρδιά τους και μοιράστηκαν τις προσωπικές τους ιστορίες, θέλοντας να δώσουν παράδειγμα και δύναμη στις γυναίκες που περνούν την ίδια φάση.

Ελενη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα είναι η πιο πρόσφατη περίπτωση. Ποζάροντας με φουσκωμένη κοιλίτσα, λίγο πριν γίνει μητέρα και αποκτήσει το πρώτο της παιδί με τον Αλμπέρτο Μποτία, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Vogue Greece και συγκίνησε με τα λόγια της.

«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο χρόνος που το προσπαθούσα, έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω πως ποτέ δεν πρέπει να απογοητεύονται. Εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. 1,5 χρόνο πάλευα, πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς και τελικά το μωρό ήρθε φυσικά», ανέφερε η κορυφαία Ελληνίδα pop star.

Χριστίνα Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα κρατά αγκαλιά τις δίδυμες κόρες της, Αριάνα και Φιλίππα, και η ευτυχία της με τον Σάκη Τανιμανίδη έχει ολοκληρωθεί.

Ανακοινώνοντας την εγκυμοσύνη της, το 2021, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε: «Μετά τον γάμο το προσπαθούσαμε και πέρασαν δύο χρόνια με συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα. Κάναμε όλες τις εξετάσεις κι ήταν καλές και δεν καταλαβαίναμε γιατί δεν συνέβαινε. Στην πορεία άρχισε να με καταβάλει, ερχόταν η περίοδος κι έκλαιγα. Ο Σάκης ήταν πολύ υποστηρικτικός κι έλεγε δεν πειράζει, προσπαθούσε να με στηρίξει ψυχολογικά. Στην πρώτη καραντίνα είπα ότι δεν το αντέχω άλλο κι ότι πρέπει να συμβουλευτούμε έναν γιατρό γονιμότητας. Ο αδερφός του Σάκη μας πρότεινε έναν και μου είπε ότι κάνω ανορεκτικούς κύκλους που μειώνουν την πιθανότητα. Δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά αλλά ότι είχα μειωμένες πιθανότητες γιατί δεν είχα κάθε μήνα ωάριο. Οπότε εγώ ένιωσα έτοιμη να μπω σε αυτή την διαδικασία και να μην συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Ήταν γραφτό να έρθουν αυτά τα δύο κοριτσάκια».

Μαίρη Συνατσάκη

«Ήταν κάτι που συνέβη από μεγάλη χαρά και επιθυμία, αλλά όχι με τόσο μεγάλη ευκολία. Ήμουν από τις γυναίκες που αυτόν τον προληπτικό έλεγχο υπογονιμότητας ωραία θα ήταν να ήξερα, να τον είχα κάνει στα 25 μου… Στα 33 μου κατάλαβα ότι δεν θα είναι ένας ομαλός δρόμος, θα πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα, εννοώ να λύσουμε κάποια θέματα. Με νοιάζει αυτό το κομμάτι της ενημέρωσης, γιατί όταν είσαι 25 δεν έχεις το μυαλό σου στα 30, 35 και τα 40 σου», είπε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη μετά τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης της.

Η Influencer και παρουσιάστρια έχει καταφέρει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και η οικογένειά της με τον Ίαν Στρατή έχει μεγαλώσει. Το ζευγάρι κρατά σφιχτά την κορούλα του και η Μαίρη ζει το θαύμα της μητρότητας.

Ελένη Πετρουλάκη

Η Ελένη Πετρουλάκη είναι από τις επώνυμες γυναίκες, που έχουν αφήσει τα δύσκολα στο παρελθόν. Τα παιδιά της πλέον είναι μεγάλα και, κοιτώντας τα, καταλαβαίνει τι θα πει ευτυχία και ευλογία.

Η επιτυχημένη γυμνάστρια έχει αναφερθεί στις δυσκολίες που πέρασε για να γίνει μητέρα, έχοντας υποστηρίξει: «Ήταν δύσκολη η περίοδος που προσπαθούσα να μείνω έγκυος. Ήταν οκτώ δύσκολα χρόνια. Πάντα κάτι έλειπε μέσα μου, γιατί ήθελα και ονειρευόμουν να μεγαλώσω την οικογένειά μας με τον Ίλια. Καταλαβαίνω απόλυτα τις γυναίκες που προσπαθούν να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί. Είναι το μόνο πράγμα στη ζωή που δεν μπορείς να το αποκτήσεις με τίποτα, μόνο αν το θέλει ο Θεός». Η Ελένη, ωστόσο, απέκτησε τέσσερα παιδιά με φυσιολογικό τρόπο, ενώ οι γιατροί της είχαν αποκλείσει κάτι τέτοιο.

Καίτη Γαρμπή

«Δεν θα μπορούσα να κρύψω την εξωσωματική, γιατί είμαι υπερήφανη για τον γιο μου και πιστεύω πως βοήθησα πολλές γυναίκες που αντιμετώπιζαν τον ίδιο φόβο. Στο τέλος, το μόνο που μετράει είναι να έρθει στην αγκαλιά σου το παιδί σου, όχι ο τρόπος που θα γίνει αυτό», είχε πει στο παρελθόν η Καίτη Γαρμπή αναφερόμενη στον Δημήτρη της.

Ο μονάκριβός της και καρπός του έρωτά της με τον Διονύση Σχοινά είναι ό,τι ωραιότερο έχει κάνει η τραγουδίστρια και δεν το κρύβει!

Μαρίνα Ασλάνογλου

Σε μία εκ βαθέων συνέντευξη, στο παρελθόν, η Μαρίνα Ασλάνογλου είχε εξομολογηθεί όσα πέρασε μέχρι να κρατήσει στην αγκαλιά της τον γιο της.

«Μου έλεγε ο γυναικολόγος ότι τα όργανά μου είναι σαν κοπέλας 25 χρόνων, αλλά έχω αφιλόξενη μήτρα. Με δυο λόγια, δεν καθόταν το έμβρυο. Πριν ξεκινήσω τις εξωσωματικές, είχα ήδη μια αποβολή. Απέβαλα χωρίς ουσιαστικά να γνωρίζω ότι είμαι έγκυος. Όλα έγιναν ξαφνικά: είχα αιμορραγία, πήγα στον γιατρό και μου είπε ότι είχα αποβολή. Ύστερα από αυτό, αποφασίσαμε με τον άντρα μου να μπούμε στη διαδικασία της εξωσωματικής για να μη χάσουμε άλλον πολύτιμο χρόνο. Έκανα τρεις εξωσωματικές μέσα σε εννιά μήνες. Στην τρίτη, έμεινα έγκυος στον γιο μου». Πλέον, η ταλαντούχα ηθοποιός και ο δικηγόρος Δημοσθένης Πέππας ζουν την απόλυτη ευτυχία και κάθε τους κοινή εμφάνιση το μαρτυρά.


Διαβάστε επίσης


Baby boom στη σόουμπιζ: Οι τρυφερές αναρτήσεις και η νέα καθημερινότητα

Oι Έλληνες influencers που βρίσκονται στην κορυφή του Instagram

Από τον Αργυρό έως την Τάμτα: Οι επώνυμοι που μας συστήθηκαν μέσα από ριάλιτι σόου

Δείτε όλο το Weekend Edition εδώ