GOSSIP

Χάρι: Η γυναίκα που φέρεται να πήρε την παρθενιά του χαρακτηρίζει την επαφή τους «αμήχανη»

Χάρι: Η γυναίκα που φέρεται να πήρε την παρθενιά του χαρακτηρίζει την επαφή τους «αμήχανη»
Ο Χάρι και Σάσα Γουόλπολ σε νεαρή ηλικία.

Η μυστηριώδης γυναίκα την οποία περιέγραψε ο πρίγκιπας Χάρι στο νέο του βιβλίο, έσπασε τη σιωπή της. Η 40χρονη σήμερα Σάσα Γουόλπολ περιγράφει τη νύχτα που ο δούκας του Σάσεξ έκανε έρωτα για πρώτη φορά

Η Σάσα Γουόλπολ, η γυναίκα που ισχυρίζεται ότι πήρε την παρθενία του πρίγκιπα Χάρι σε ένα χωράφι, χαρακτήρισε την εμπειρία με τον γαλαζοαίματο «άβολη».

«Ήταν ένα νεαρό αγόρι, οπότε για εκείνον, μπορεί να ήταν πολύ άβολο», είπε η 40χρονη σήμερα Γουόλπολ, στην εκπομπή «Χωρίς λογοκρισία» του Πιρς Μόργκαν το πρωί της Παρασκευής και πρόσθεσε ότι το... περιστατικό «δεν έπρεπε να είχε συμβεί ποτέ».

Η ίδια ισχυρίστηκε ότι ήταν 19 όταν συνευρέθηκε με τον Χάρι, ο οποίος ήταν 17 τότε.

"Ήμασταν φίλοι. Δεν ήταν σωστό να γίνει ότι έγινε σε ένα χωράφι πίσω από μια παμπ. Δεν το βρίσκω σωστό να είσαι μεθυσμένος και να κάνεις σεξ με τον σύντροφό σου», είπε η γυναίκα που τις τελευταίες ημέρες απασχολεί τα βρετανικά ταμπλόιντ.

Η Γουόλπολ περιέγραψε λεπτομερώς τη βραδιά, δηλώνοντας ότι ήταν «απλώς φίλη» με τον Χάρι, όταν και οι δύο είχαν μια βραδινή έξοδο στην παμπ Vine Tree στο Randwick, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Υποστήριξε ότι βγήκαν και οι δύο έξω για ένα τσιγάρο. «Βγήκαμε κρυφά για ένα τσιγάρο. Αυτός έκανε την πρώτη κίνηση. Δεν ξέρω γιατί, ή τι συνέβη, απλά καπνίσαμε ένα τσιγάρο και πριν το καταλάβουμε καταλήξαμε να κάνουμε έρωτα», είπε η 40χρονη σήμερα Βρετανή, προσθέτοντας ότι ήταν μεθυσμένοι στη Σαμπούκα.

«Με φίλησε. Ήμασταν αρκετά μεθυσμένοι και χαθήκαμε εκείνη τη στιγμή».

Η Γουόλπολ ισχυρίστηκε ότι ο αδερφός του Χάρι, πρίγκιπας Ουίλιαμ και η ομάδα ασφαλείας του ήταν όλοι μέσα στην παμπ, έτσι αποφάσισαν να πηδήξουν έναν φράχτη και να κάνουν σεξ σε ένα χωράφι και ότι μέχρι εκείνη την στιγμή δεν γνώριζε ότι ήταν παρθένος.

Η Γουόλπολ είπε ακόμη ότι όταν επέστρεψε μόνη της στην παμπ όλοι ήξεραν ότι αυτή και ο Χάρι είχαν... συνδεθεί.

«Υπήρχαν αρκετά γέλια, ήξεραν τι συνέβη και πιθανότατα ήξεραν πότε άρχισε να τον ψάχνει η ασφάλεια», θυμάται. «Όλοι έλεγαν: «Μείνε σιωπηλή και συνέχισε».

Επίσης η 540χρονη έκανε γνωστό ότι έπρεπε να επιστρέψει στο χωράφι την επόμενη μέρα για να βρει τη ζώνη της που ξέχασε. Υποστήριξε επίσης ότι δεν είχε ιδέα ότι είχε πάρει την παρθενία του Δούκα του Σάσεξ και οι δυο τους δεν ξαναμίλησαν ποτέ.

Σχετικές ειδήσεις