GOSSIP

Ρούπερτ Έβερετ κατά πρίγκιπα Χάρι: «Λέει ψέματα για το πώς έχασε τη παρθενιά του» - Τι ισχυρίζεται

Ρούπερτ Έβερετ κατά πρίγκιπα Χάρι: «Λέει ψέματα για το πώς έχασε τη παρθενιά του» - Τι ισχυρίζεται
To Late Show με τον Stephen Colbert και καλεσμένο τον πρίγκιπα Χάρι, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Τρίτης 10 Ιανουαρίου 2023.
(Photo by Scott Kowalchyk/CBS via Getty Images)

Ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός μίλησε για την πρώτη ερωτική επαφή του πρίγκιπα Χάρι αφού όπως αναφέρει γνωρίζει την γυναίκα με την οποία ο δούκας του Σάσσεξ συνευρέθηκε ερωτικά για πρώτη του φορά

Ο Ρούπερτ Έβερετ επέκρινε τον πρίγκιπα Χάρι, χαρακτηρίζοντάς τον ουσιαστικά ψεύτη, σχετικά με όσα ανέφερε στην αυτοβιογραφία του για την πρώτη του ερωτική επαφή.

Σύμφωνα με τον Βρετανό ηθοποιό ο δούκας του Σάσσεξ δεν έχασε την παρθενιά του από μια «μεγαλύτερη γυναίκα» πίσω από μια «πολυάσχολη παμπ».

Ο σταρ του «My Best Friend’s Wedding» αμφισβήτησε το… παραμύθι του αντάρτη των ανακτόρων υποστηρίζοντας ότι γνωρίζει την αλήθεια.

Ο ηθοποιός Ρούμπερτ Έβερετ. (Photo by Kate Green/Getty Images for BFI)

«Παρεμπιπτόντως, ξέρω ποια είναι η γυναίκα με την οποία έχασε την παρθενιά του. Και δεν ήταν πίσω από μια παμπ. Και δεν ήταν σε αυτή τη χώρα», είπε ο Έβερετ.

Άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον πρίγκιπα σχολίασαν τους ισχυρισμούς του ηθοποιού λέγοντας ότι: «Είναι καταπληκτικό ότι ο Έβερετ γνώριζε μια τέτοια προσωπική λεπτομέρεια καλύτερα από τον ίδιο τον πρίγκιπα Χάρι».

Να σημειωθεί ότι ο Δούκας του Σάσεξ, στα αποκαλυπτικά του απομνημονεύματα, «Spare», αναφέρθηκε στα εφηβικά του χρόνια και αποκάλυψε πώς έχασε την παρθενιά του από μια μεγαλύτερή του κοπέλα, που αγαπούσε τα άλογα και που τον αντιμετώπισε «σαν νεαρό επιβήτορα», χτυπώντας του τα…καπούλια αφού είχαν τελειώσει το σεξ πίσω από μια παμπ.

«Κάναμε γρήγορο σεξ και μετά μου χτύπησε τον κ@λο και με έδιωξε . Ένα από τα πολλά λάθη μου ήταν ότι το άφησα να συμβεί σε ένα χωράφι, ακριβώς πίσω από μια πολύ πολυσύχναστη παμπ. Χωρίς αμφιβολία κάποιος μας είχε δει», έγραψε.