GOSSIP

Survivor All Star - Κρεμλίδου για Ελευθερία–Μάριο: «Πιστεύω ότι ήδη τα έχουν βρει και σύντομα θα...»

Survivor All Star - Κρεμλίδου για Ελευθερία–Μάριο: «Πιστεύω ότι ήδη τα έχουν βρει και σύντομα θα...»

Η Έλενα Μαριπόσα Κρεμλίδου σχολίασε τα όσα ειπώθηκαν στον Μάριο Πρίαμο με την είσοδο της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor all star.

Η Έλενα Κρεμλίδου ήταν καλεσμένη σε εκπομπή του Open όπου μίλησε μεταξύ άλλων για το Survivor All Star και όλες τελευταίες εξελίξεις, όπως η σχέση της Ελευθερίας Ελευθερίου με τον Μάριο Πρίαμο και το επεισόδιο λόγω της Καρολίνας Καλύβα και του ειδυλλίου τους.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, εξέφρασε τη δική της άποψη, ρίχνοντας μάλιστα τα "καρφιά" της στον παίκτη της Κόκκινης ομάδας σχετικά με την στάση που κράτησε απέναντι στην τραγουδίστρια.

«Εγώ πιστεύω ότι ήδη τα έχουν βρει και πολύ σύντομα θα το δείτε στις οθόνες σας. Δεν εννοώ ότι ξαναείναι σε σχέση αλλά ότι τα έχουν βρει, είναι πολύ πιο οκ τώρα. Αυτό ήταν όλο» είπε η Έλενα Κρεμλίδου.

Κατερίνα Καινούργιου σε Μπο: «Σου αξίζει καλύτερη, γιατί είσαι καλό παιδί και κύριος»

Καλεσμένος στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου ήταν ο Μπο και το ταίρι του από το J2US, Εύη Δρούτσα, με την οποία μίλησαν για την πρώτη τους εμπειρία στα live του Νίκου Κοκλώνη και σχολίασαν την στάση του Μάριου Πρίαμου μετά την είσοδο της Ελευθερίας Ελευθερίου και την «κατακραυγή» της.

Ο Μπο μιλώντας για το Survivor All Star ανέφερε: «Έχει δημιουργηθεί μια κατάσταση εκεί που δεν μου αρμόζει σαν άνθρωπο και σαν στάση ζωής. Έχω πει πάρα πολλές φορές ότι το παιχνίδι έχει ξεφύγει από αυτό που είχα γνωρίσει εγώ το 2017, οπότε ευτυχώς που δεν πήγα».

Όταν ρωτήθηκε για το σκηνικό ανάμεσα σε Ελευθερία Ελευθερίου και Μάριο Πρίαμο το οποίο προβλήθηκε την Κυριακή 19/02 ο Μπο απάντησε: «Δεν χάρηκα όλο αυτό που έγινε με την Ελευθερία, γιατί την είδα έξαλλη. Καλό είναι αυτά να γίνονται σε προσωπικό επίπεδο αλλά από τη στιγμή που το παιχνίδι έχει γίνει ένα άλλο… πράγμα τέλος πάντων, πλέον κοιτάμε ποιος θα μπει για να ενοχλήσει τον άλλο. Ακούμε ότι θα μπει η Ειρήνη Παπαδοπούλου και λέμε μήπως ενοχλήσει τον Χανταμπάκη… πλέον δεν έχουμε να κάνουμε με αγωνιστικά».

Σχετικά με τη μικρή σχέση που είχε με την Καρολίνα σχολίασε ότι έχει τελειώσει για εκείνον ότι είχε μαζί της. «Δεν με αφορά η Καρολίνα. Έτυχε και δημοσιοποίησα τη σχέση μας, έγινε αυθόρμητα και το ένα έφερε το άλλο. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο, όσο καιρό κι αν είστε μαζί, τον στηρίζεις στις επιλογές του», είπε χαρακτηριστικά.

Στο τέλος η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε την άποψή της για τον Μπο και τον συμβούλευσε. «Σου αξίζει καλύτερη, γιατί είσαι καλό παιδί και κύριος. Δεν θέλω να υποτιμήσω την κοπέλα αλλά από αυτά που είδαμε στη συνέχεια, σίγουρα σου αξίζει κάτι καλύτερο».

Σχετικές ειδήσεις