GOSSIP

Πάνος Καλλίδης: «Ο Ατζούν δεν θα αφήσει κανέναν παίκτη να διεκδικήσει κάτι»

Πάνος Καλλίδης: «Ο Ατζούν δεν θα αφήσει κανέναν παίκτη να διεκδικήσει κάτι»

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει το εξώδικο της Ασημίνας Χατζηανδρέου στην Ατζούν. Πώς το σχολιάζουν πρώην παίκτες του Survivor

Ο Πάνος Καλλίδης, τον οποίο φέτος παρακολουθούμε στο μουσικό σόου J2US σχολίασε το εξώδικο της Ασημίνας Χατζηανδρέου στην τουρκική παραγωγή του Survivor All Star μετά την αποβολή της από το reality επιβίωσης.

Αρχικά ανέφερε ότι «Αυτά τα περί ηρεμιστικών και τα λοιπά τα λες για να τα λες. Σε πληροφορώ ότι το συμβόλαιο του κυρίου Ατζούν δεν είναι τυχαίο. Είναι συμβόλαιο 50 σελίδων. Δεν υπάρχει το παραμικρό ενδεχόμενο να αφήσει κάποιο παραθυράκι, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει κάποιος παίκτης κάτι».

Μάλιστα ο Πάνος Καλλίδης τόνισε ότι «Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί είναι γραμμένο στο συμβόλαιο και έχει υπογραφεί από κάποιον παίκτη. Δε νομίζω να κάνει ποτέ κανείς κάτι στον κύριο Ατζούν».

«Και δεν έγινε και κάτι. Απ’ ό,τι ξέρω είπε η Ασημίνα ότι έμεινε σε ένα δωμάτιο με κάποιον υπάλληλο. Κι εγώ όταν αποχώρησα, επειδή έφυγα οικειοθελώς, η αποστολή προς την Ελλάδα είναι μία φορά τη βδομάδα. Εγώ, επειδή αποχώρησα την επόμενη μέρα από την αποστολή, έπρεπε να περιμένω μία βδομάδα την επόμενη αποχώρηση», δήλωσε στη συνέχεια ο Πάνος Καλλίδης.

Στο τέλος επισήμανε: «Σε ένα δωμάτιο δίκλινο κοιμόταν μία κοπέλα της παραγωγής δίπλα μου, εγώ στο άλλο κρεβάτι. Αυτό για να προσέχει τους παίκτες τι τρώνε, ποιος τους κοντεύει, τι πληροφορίες δίνουν προς τα έξω», ξεκαθαρίζει ο τραγουδιστής και συμπληρώνει: «Όλοι μιλούσαν μέσα στο παιχνίδι. Όποιος μπορούσε να μιλήσει, μιλούσε. Και τώρα που το παίζει ο Μπάρτζης καταδότης, και οι φίλοι του Μπάρτζη μιλούσαν».