GOSSIP

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το δώρο που της έκανε ο Στάθης Σχίζας μετά τις φήμες χωρισμού

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το δώρο που της έκανε ο Στάθης Σχίζας μετά τις φήμες χωρισμού
O Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.
Instagram

Μετά από μια αρκετά πιεστική περίοδο ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποφάσισαν να πάρουν λίγες ημέρες off από τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες και γενικά από την καθημερινότητά τους στην Ελλάδα. 

O Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ταξίδεψαν στη Ρουμανία και μοιράστηκαν μέσα από τα Social Media τις πρώτες ονειρικές φωτογραφίες από τα παραμυθένια τοπία, τα σπα, τις πισίνες και όλα όσα απολαμβάνουν.

Κατά την επίσκεψή τους στην Βουκουρέστι, ο Στάθης Σχίζας θέλησε να δώσει ένα σουβενίρ στην αγαπημένη του για να έχει να θυμάται κάτι από το ταξίδι.

Με αναρτήσεις της, λοιπόν, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Αλεξάνδρα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ότι ο αγαπημένος της, αγόρασε έναν τεράστιο ροζ αρκούδο.

Πριν την αναχώρησή τους για Ρουμανία Αλεξάνδρα και Στάθης μίλησαν σε πρωινή εκπομπή στην τηλεόραση του Open: «Η αλήθεια είναι ότι είχα κρατήσει μια απόσταση όλον αυτόν τον καιρό, είχα την ανάγκη να το κάνω κι εγώ κι ο Στάθης που ήταν όλο αυτό το διάστημα μέσα στο παιχνίδι. Είμαστε πάρα πολύ καλά, είμαστε μια χαρά. Είμαστε καλά, δεν μπορώ να πω ότι μας ένωσε περισσότερο. Είμαστε οκ. Είχαμε την ανάγκη κάποιες στιγμές να τις ζήσουμε πιο πολύ για εμάς τους δύο ουσιαστικά κι όχι για τον κόσμο», εξήγησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Και πρόσθεσε: «Έχω βγάλει σίγουρα κάποια συμπεράσματα για κάποιους ανθρώπους και ζω το τώρα, ζω την στιγμή. Το έχω ξεπεράσει, το έχω αφήσει πίσω. Γενικά, πράγματα τα οποία με ενοχλούν τα διαγράφω, ασχολούμαι ελάχιστα μαζί τους και μετά τα διαγράφω και νομίζω ότι δεν χρειάζεται υπερανάλυση όλο αυτό. Έγιναν κάποια πράγματα, τελείωσαν. Είμαστε καλά».

Ενώ ο Στάθης Σχίζας μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Η ζωή συνεχίζεται, μια χαρά, επιστρέψαμε στην καθημερινότητα, στις δουλειές μας και στο σπίτι μας. Όλα καλά. Δεν μας είχε χωρίσει κάτι σαν ζευγάρι για να μας ενώσει κάτι. Όπως ήμασταν, είμαστε».

Σχετικές ειδήσεις

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Ανάβει φωτιές» με το αποκαλυπτικό της μπικίνι

Στάθης Σχίζας: Διέψευσε τις φήμες χωρισμού από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Survivor All Star: Σχίζας για Δάντη - «Αν με θεωρεί λάσπη, εγώ τον θεωρώ...»