ζευγάρια που παντρεύονται
Το φετινό καλοκαίρι τα κουφέτα θα είναι πολλά από την ελληνική σόουμπιζ
GOSSIP

Από την Σπυροπούλου έως τον Μουζουράκη: Οι επώνυμοι που ετοιμάζονται για τον χορό του Ησαΐα

Ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας σόουμπιζ ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας φέτος το καλοκαίρι.

Οι σχέσεις τους έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, έχουν κοσμήσει τα εξώφυλλα περιοδικών και έχουν γίνει νούμερα ένα θέμα συζήτησης σε τηλεοπτικές εκπομπές. Τα ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας σόουμπιζ είναι πολλά, ενώ τους επόμενους μήνες, αρκετά από αυτά ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ή του δημαρχείου.

Πάνος Μουζουράκης και Μαριλού Κοζάρη

Ένας από αυτούς είναι ο Πάνος Μουζουράκης. Η είδηση της σχέσης του με τη φαρμακοποιό Μαριλού Κοζάρη αλλά και το ότι θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς έσκασε σαν «βόμβα» στα lifestyle πηγαδάκια, αφού το love story τους μετρά μόλις λίγους μήνες.

O Πάνος Μουζουράκης ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός
O Πάνος Μουζουράκης ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός

«Ο Παναγιώτης Μουζουράκης του Ευαγγέλου και της Ελένης το γένος Σταυρίδη που γεννήθηκε στη Ζυρίχη και κατοικεί στην Αθήνα και η Μαρία – Σταυρούλα Κοζάρη του Παναγιώτη και της Αρεζίνας το γένος Κοττά, που γεννήθηκε στο Μαρούσι και κατοικεί στην Γλυφάδα, θα έλθουν σε γάμο που θα γίνει στην Αίγινα», ανέφερε η αναγγελία του γάμου τους.

«Ο γάμος θα γίνει στο νησί της Αίγινας, γνωρίζουμε την ημερομηνία αλλά επειδή σεβόμαστε την ιδιωτικότητα του ζευγαριού δεν θα την αποκαλύψουμε. Το κτήμα είναι ένα από τα καλύτερα και τα πολυτελέστερα της Αίγινας. Η Αίγινα είναι το ησυχαστήριό του, εκεί ηρεμεί και δημιουργεί και τη μουσική του. Το συγκεκριμένο κτήμα βρίσκεται κοντά στον φάρο της Αίγινας», υποστήριξαν οι δημοσιογράφοι του «Πρωινού» συνεχίζοντας: «Είναι το καλύτερο κτήμα της Αίγινας, όλοι οι σπουδαίοι γάμοι γίνονται εκεί, είναι ένα ιστορικό κτίριο, είναι το σπίτι του πρωθυπουργού Ζαΐμη. Είναι συγκλονιστικό το μέρος αυτό».

Να σημειωθεί ότι η νύφη είναι κολλητή φίλη της Κατερίνας Καινούργιου, με την παρουσιάστρια να αποκαλύπτει: «Δεν ξέρω ποιοι θα τραγουδήσουν στον γάμο, θα είναι αρκετοί καλλιτέχνες. Ο γάμος είναι Σαββατοκύριακο, δεν θα πω ημερομηνία, οπότε δεν ξέρω ποιοι θα εργάζονται. Ξέρω ότι τα παιδιά θέλουν να προστατέψουν πολύ τον γάμο. Βέβαια έχουν βγει αρκετά. Τους λέω “βρε παιδιά, είναι δύσκολο να προστατευτεί”. Μου λένε ότι “επειδή σ’ αγαπάμε, είσαι φίλη, μπορείς να βγάλεις ένα βιντεάκι”, αλλά θα το αφήσω κάτω το κινητό»…

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, κρατώντας το πρώτο τους παιδί αγκαλιά. Οι δυο τους, τηρώντας τις παραδόσεις και παρά το ότι έχουν παντρευτεί ήδη με πολιτικό γάμο, επιθυμούν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ενώ πληροφορίες τους θέλουν να μην ετοιμάζουν διπλό μυστήριο κάνοντας ξεχωριστά τη βάπτιση του Βλάσση junior.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

«Θέλαμε θρησκευτικό γάμο, αλλά είναι λίγο δύσκολο. Εγώ ήθελα την ευλογία του Θεού και ο Βασίλης. Αλλά λέμε να τον πραγματοποιήσουμε μετά τον ερχομό του παιδιού μας», είχε πει η ξανθιά παρουσιάστρια ξεκαθαρίζοντας τα σχέδιά τους. Αν και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα, είναι πολύ πιθανό το μυστήριο να γίνει μέσα στο καλοκαίρι του 2023.

Ο επιχειρηματίας, που διατηρεί μερικά από τα ωραιότερα και πιο γνωστά μαγαζιά εστίασης στην πόλη, μπορεί να προτιμήσει με την παρουσιάστρια ένα από αυτά για να γίνει το γαμήλιο πάρτι.

Όσον αφορά στο νυφικό της; Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι σχεδόν σίγουρο ότι προτιμήσει ξανά την καλή της φίλη και διεθνούς φήμης σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη, όπως και στον πολιτικό γάμο.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Κώστας Πηλαδάκης

Έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας είναι και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με τον Κώστα Πηλαδάκη. Οι φήμες κυκλοφορούν εδώ και καιρό, όμως το μοντέλο, ηθοποιός και πρώην παίκτρια «Survivor» το επιβεβαίωσε πρόσφατα: «Λέω σιγά σιγά να γίνει κι αυτό. Δεν έχω αποφασίσει το πότε».

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Κώστας Πηλαδάκης
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Κώστας ΠηλαδάκηςGlomex

Θα είναι μάλιστα από τους γάμους που θα απασχολήσουν και με τους celebrities καλεσμένους, αφού ο επιχειρηματίας είναι κολλητός φίλος με τον Αντώνη Ρέμο και με πολλούς ακόμη εκπροσώπους της σόουμπιζ.

Για την ιστορία, το ζευγάρι επέλεξε το νησί της Μυκόνου για τη σημαντική αυτή ημέρα της ζωής του, αφού ο Κώστας Πηλαδάκης έχει εξοχική κατοικία και οι δυο τους έχουν περάσει ένα μεγάλο μέρος της ανέμελης ζωής τους εκεί.

Άρης Σοϊλέδης και Μαρία Αντωνά

Τη λίστα με τα ζευγάρια που θα παντρευτούν συμπληρώνει ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά. Ο ποδοσφαιριστής και η παρουσιάστρια έχουν ήδη ακυρώσει μία φορά τον γάμο τους, όμως το ερχόμενο καλοκαίρι θα κάνουν το μεγάλο βήμα με κουμπάρο τον Κώστα Φραγκολιά.

Άρης Σοϊλέδης και Μαρία Αντωνά
Άρης Σοϊλέδης και Μαρία Αντωνά

Η εντυπωσιακή Μαρία, μετά από σχετική ερώτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το αν θα παντρευτεί με τον σύντροφό της, απάντησε: «Έτσι λέμε, για φέτος το καλοκαίρι. Δεν έχω κλείσει ημερομηνία και μέρος. Θα κάνουμε απλά πράγματα, ίσα για να περάσουμε καλά και να διασκεδάσουμε».

Η ίδια ανέφερε ότι η Εύη Δρούτσα τής έχει τάξει ότι θα γράψει ένα τραγούδι για το γάμο της, ενώ το μενού για τη μεγάλη ημέρα θα έχει την υπογραφή του συζύγου της Μαριάντας Πιερίδη, αφού η τραγουδίστρια είναι καλή φίλη με τον Άρη, λόγω της συνεργασίας στο «Just the 2 of us».

Άννα Πρέλεβιτς και Νικήτας Νομικός

Η αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο της Άννας Πρέλεβιτς και του Νικήτα Νομικού, αδερφού της Δούκισσας Νομικού, έχει ξεκινήσει.

Άννα Πρέλεβιτς και Νικήτας Νομικός
Άννα Πρέλεβιτς και Νικήτας Νομικός

Το ζευγάρι θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά τον Μάιο και το μοντέλο έχει βρει ήδη νυφικό. «Παντρεύομαι 27 Μαΐου. Ο γάμος θα γίνει σίγουρα στην Αθήνα, δεν θα αποκαλύψω που ακριβώς», αποκάλυψε πρόσφατα η Άννα Πρέλεβιτς σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«I said Yes! Η ζωή μου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει ομορφύνει απίστευτα, τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό κομμάτι. Μπορώ με ευκολία να πω ότι διανύω την καλύτερή μου περίοδο και είμαι τόσο ευγνώμων (…)Εδώ και καιρό γνώριζα ότι βρήκα τον μελλοντικό μου σύζυγο, τον άνθρωπό μου, οπότε ήταν σίγουρα το πιο εύκολο "ναι" που είπα ποτέ μου. Ανυπομονώ για όλα αυτά που έρχονται», είχε γράψει στα social media η Άννα Πρέλεβιτς αποκαλύπτοντας την πρόταση γάμου που δέχτηκε.

Διαβάστε επίσης

Η τέχνη ενώνει τους ανθρώπους: Τα ερωτευμένα ζευγάρια της μυθοπλασίας

Από τους Βανδή-Μπισμπίκη στους Μπόμπα-Τανιμανίδη: Έρωτες που βάζουν φωτιά στα social media

Όταν η ζωή μιμείται την τέχνη: Έρωτες που γεννήθηκαν στα πλατό των τηλεοπτικών σειρών


Δείτε όλο το Weekend Edition εδώ