Διάσημα ζευγάρια
Κάθε τους κοινή εμφάνιση ή φωτογραφία γίνεται viral και προκαλεί πανικό στα social media
GOSSIP

Από τους Βανδή-Μπισμπίκη στους Μπόμπα-Τανιμανίδη: Έρωτες που βάζουν φωτιά στα social media

Οι σχέσεις και η καθημερινότητά τριών διάσημων ζευγαριών που συζητιούνται όσο τίποτα άλλο στο εγχώριο lifestyle.

Κάθε τους κοινή εμφάνιση ή φωτογραφία γίνεται viral. Κάθε τους κίνηση και ανάρτηση στα social media σχολιάζεται και συζητιέται στο διαδίκτυο, στις πρωινές εκπομπές. Εκείνοι μπορεί να ζουν τον έρωτά τους χωρίς να νοιάζονται για τίποτα από τα παραπάνω, όμως τα ονόματά τους -ειδικά το τελευταίο διάστημα- πρωταγωνιστούν παντού.

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης

Eίναι η πιο hot περίπτωση των τελευταίων ετών. Από τα τέλη του φθινοπώρου του 2021, όπου είχαν απαθανατιστεί για πρώτη φορά μαζί, και μετά, δεν σταματούν να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Και όσο κι αν στην αρχή έπαιζαν κρυφτό με δημοσιογράφους και παπαράτσι σε αεροδρόμια και πολυσύχναστα μέρη, εδώ και καιρό έχουν αποφασίσει να κλείνουν τα αυτιά σε όσα λέγονται και η τραγουδίστρια να του αφιερώνει από όπου κι αν βρεθεί τραγούδια.

Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, τα παθιασμένα τους φιλιά, στο stage στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Δέσποινα, άναψαν νέες φωτιές και δημιούργησαν ατέρμονες συζητήσεις γύρω από το αν πράττουν σωστά. Επειδή όμως στον έρωτα όλα επιτρέπονται, εκείνοι συνεχίζουν να ζουν όπως θέλουν γιατί όπως έγραψε και η Μελίνα Νικολαΐδη-κόρη της κριτή του «Just the 2 of us»: «Έρωτα θέλει η ζωή κι άσε τους άλλους να ζηλεύουν είναι επόμενο»!

Για την ιστορία, πάντως, είναι η πρώτη φορά που η Δέσποινα Βανδή είναι τόσο διαχυτική με τον άνθρωπό της, καθώς τα προηγούμενα χρόνια με τον Ντέμη Νικολαϊδη σπάνια μιλούσε. Φαίνεται ότι έχει ανοίξει ένας νέος δρόμος μπροστά της και, όπως χαρακτηριστικά έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη: «Ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική. Αισθάνομαι ότι μου δόθηκε επί της ουσίας μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Αισθάνομαι πολλές φορές ότι μου τον έφερε ο Θεός. Αισθάνομαι ότι είναι ένας άνθρωπος που ήρθε, με έπιασε από το χέρι, και μου είπε, “Και τώρα, θα πάμε βόλτα στη ζωή μαζί”».

Χρήστος Μάστορας και Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Στα φώτα της δημοσιότητας, για τον ίδιο λόγο, είναι ο Χρήστος Μάστορας-το καλλιτεχνικό έτερον ήμισυ της Δέσποινας Βανδή.

Ο frontman του συγκροτήματος Μέλισσες απασχολεί συχνά με τα love stories του, όμως σπάνια μιλά για τα όσα συμβαίνουν όταν κατεβαίνει από τη σκηνή. Αυτή τη φορά, όμως, το κυνηγητό ήταν έντονο κι έτσι επιβεβαιώθηκε ότι είναι full in love με το μοντέλο Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Οι αποκαλύψεις ήρθαν δια στόματος της ξανθιάς καλλονής, η οποία μιλώντας στην κάμερα είπε: «Είμαι σε σχέση… με τον Χρήστο. Είμαστε τέλεια, πολύ καλά… Σέβομαι και τον άλλον άνθρωπο που δεν θέλει να φαίνεται η προσωπική του ζωή». «Είμαι πολύ ερωτευμένη, δεν συγκατοικούμε», εξομολογήθηκε, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως δεν πρόκειται στο μέλλον να μιλήσει ανοιχτά.

Γαρυφαλλιά Καλληφώνη και Χρήστος Μάστορας
Η πρώτη φωτογραφία του ζευγαριού

Λίγες ημέρες αργότερα και μέσα από το προφίλ της ίδιας, ήρθε και η πρώτη κοινή φωτογραφία. Το ζευγάρι, όπως φαίνεται, είναι μαζί από το περασμένο καλοκαίρι όπου έκαναν κοινές διακοπές σε διάφορα μέρη ανά την Ελλάδα.

Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα

«Όταν σε “χτυπήσει”… θα το καταλάβεις από το χαμόγελο!»… Με αυτό το σχόλιο ο Σάκης Τανιμανίδης γνωστοποίησε τη σχέση του με την Χριστίνα Μπόμπα στα τέλη Ιουλίου του 2016. Λίγο καιρό αργότερα ήρθε και η πρόταση γάμου σε ένα πάρτι που διοργάνωσε η influencer για να αποχαιρετίσει τον αγαπημένο της πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο και το «Survivor».

«Της έκανα πρόταση να γίνει γυναίκα μου. Η πρόταση έγινε σε ένα κλίμα εκπλήξεων. Η Χριστίνα μου ετοίμασε ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι έκπληξη και εγώ εκεί αποφάσισα να της κλέψω τη δόξα κάνοντάς της μια μεγαλύτερη έκπληξη», παραδέχτηκε ο παρουσιαστής σε συνέντευξη.

Δεκάδες ταξίδια, εκατοντάδες αναρτήσεις και βίντεο, ένας ονειρεμένος γάμος και δύο υπέροχα μωρά, έχουν ακολουθήσει από τότε με τους δυο τους να πλησιάζουν τα δέκα χρόνια μαζί.

Κάθε τους βήμα συζητιέται πάντα, είτε θετικά είτε αρνητικά, καθώς όταν ένα ζευγάρι είναι τόσο προβεβλημένο πρέπει να είναι πάντα έτοιμο για όλα! Πρόσφατα, μάλιστα, είδαν την αρνητική όψη του νομίσματος με ένα βίντεο της Χριστίνας στα social media.

Η μανούλα απαθανάτισε την Αριάνα και τη Φιλίππα στον ιμάντα αποσκευών στο αεροδρόμιο κι έκτοτε τα επικριτικά σχόλια άρχισαν να πέφτουν βροχή. Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για το περιστατικό, υποστήριξε: «Όπως έχω πει πολλές φορές δεν ακούω τα σχόλια. Για το συγκεκριμένο, μου έγραψαν ότι απαγορεύεται, που, τι να κάνουμε ρε παιδιά, σκοτώστε με, δεν το ήξερα. Μου έλεγαν τα κοριτσάκια να τα πάω εκεί, τις πήγα, μας έβγαζε βίντεο ο μπαμπάς τους εκείνη την ώρα, γελάσαμε, το είδα μετά ήταν γλυκούλι και το “ανέβασα”. Κάναμε ένα λάθος, άνθρωποι είμαστε».

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου

Όταν μιλάμε για ζευγάρια που απασχολούν, το μυαλό πηγαίνει αμέσως στην Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Η Θεσσαλονικά, άλλωστε, είναι μία από τις πιο γνωστές Ελληνίδες influencers με followers που ξεπερνούν το 1.000.00 ενώ εκείνος ένας από τους πιο ωραίους άντρες της ελληνικής σόουμπιζ.

Οι πρώτες φήμες ότι είναι ζευγάρι ήρθαν το καλοκαίρι του 2021, ενώ λίγες ημέρες αργότερα επιβεβαίωσαν το love story τους με ένα παθιασμένο φιλί στο Instagram.

Η Ιωάννα, λόγω επαγγελματικής ιδιότητας, έχει συνηθίσει να μοιράζεται και τα δύσκολα και τα ωραία με τους διαδικτυακούς της φίλους. Το ζευγάρι κατάφερε να εκμηδενίσει την απόσταση Αθήνα-Θεσσαλονίκη κι έτσι όλα γρήγορα πήραν τον δρόμο τους. Ένα χρόνο μετά, το καλοκαίρι του 2022, ήρθε και η ανακοίνωση της ευχάριστης είδησης ότι η Ιωάννα είναι έγκυος.

Τρυφερές αναρτήσεις, φωτογραφίες που μαρτυρούσαν έρωτα και αγάπη έγιναν καθημερινότητα, ενώ στις αρχές του 2023 ήρθε στη ζωή και ο μονάκριβός τους. Όλο αυτό το διάστημα, οι followers της είτε χαίρονταν με όσα της συνέβαιναν είτε (κάποιοι από αυτούς) ήταν εκεί για να την επικρίνουν… στο δικαστήριο του Instagram.

H Ιωάννα Τούνη, με τσαγανό και ειλικρίνεια, πάντα απαντά σε όλα. Έτσι και πρόσφατα, μετά την πολυσυζητημένη φωτογραφία της ίδιας, του Δημήτρη και του μωρού στα χιόνια, προκλήθηκε πανικός τον οποίο η ίδια δεν άφησε ασχολίαστο. «Τώρα που σας βρήκα, για πείτε μου λιγάκι. Τι παράνοια έχουν πάθει μερικοί εδώ στο Instagram που τόλμησα με τον Δημήτρη να βγάλουμε το μωράκι μας χθες έξω από το σπίτι; Για 10 λεπτά κάναμε μία βόλτα. Όλα καλά; Στο εξωτερικό γενικά, στις σκανδιναβικές χώρες που έχει όλο τον χρόνο παγωνιά, τα μωρά τι θα έπρεπε δηλαδή; Να μένουν μέσα στο σπίτι και να βλέπουν το φως του ήλιου μετά από μήνες; Οι γιατροί συστήνουν τα μωράκια να βγαίνουν έξω, να χτίζουν ένα ισχυρό ανοσοποιητικό, να παίρνουν καθαρό αέρα. Αυτά ευχαριστώ. Μη με πρήζετε, έλεος. Ανοίξτε και εσείς κάνα βιβλίο και διαβάστε. Μη βλέπετε μόνο μια φωτογραφία και αρχίζετε πιστολιές. Κουράσατε», δήλωσε.

Διαβάστε επίσης

Βασίλης Μπισμπίκης: Πήρε «φωτιά» το Twitter με το ζεϊμπέκικο και το φιλί στη Βανδή

Ιωάννα Τούνη: Η οικογενειακή φωτογραφία με τον γιο τους από τη βραδινή τους έξοδο

Ιωάννα Τούνη: «Θα το βγάζω το μωρό που να χτυπιέστε, δεν με νοιάζει καθόλου τι λέτε»

Χριστίνα Μπόμπα: «Κάναμε ένα λάθος, δεν το ήξερα, σκοτώστε με»

Δείτε όλο το Weekend Edition εδώ