ζευγάρια ηθοποιών σε σειρές
GOSSIP

Η τέχνη ενώνει τους ανθρώπους: Τα ερωτευμένα ζευγάρια της μυθοπλασίας

Επιτυχημένοι ηθοποιοί που είναι ερωτευμένα ζευγάρια στη ζωή και κεντρικά πρόσωπα σε γνωστές σειρές της TV.

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν τούς ανήκει, καθώς πρωταγωνιστούν σε μεγάλες επιτυχίες και συζητιούνται. Παράλληλα, διανύουν την καλύτερη περίοδο στην προσωπική τους ζωή αφού έχουν βρει τον έρωτα στα μάτια συναδέλφων τους. Σε κάποιες από αυτές τις περιπτώσεις, μάλιστα, τα ζευγάρια μοιράζονται την ίδια τηλεοπτική στέγη προκαλώντας ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον του κοινού.

Πέτρος Λαγούτης - Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

Η τέχνη ενώνει τους ανθρώπους και αυτό είναι μία μεγάλη παραδοχή! Κάτι τέτοιο συνέβη και στην περίπτωση του Πέτρου Λαγούτη και της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ, καθώς η σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 -όπου και πρωταγωνιστούν- έγινε η αφορμή για να αναπτυχθούν μεταξύ τους όμορφα συναισθήματα.

Πέτρος Λαγούτης & Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ
Πέτρος Λαγούτης & Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

Ο 48χρονος ηθοποιός και η 29χρονη σύντροφός του κρατούν χαμηλούς τόνους, καθώς η νεαρή κοπέλα συστήνεται στο ευρύ κοινό τη φετινή σεζόν και θέλει να απασχολήσει μόνο με τη δουλειά της. Ο Πέτρος, ωστόσο, σε πρόσφατη συνέντευξή του παραδέχτηκε τη σχέση τους χωρίς να παραλείψει να αναφέρει ότι μένουν μαζί.

«Η σχέση μας είναι γνωστή και δεν είναι κάτι που το κρύβουμε. Το ότι δεν διατυμπανίζουμε κάτι, δεν σημαίνει ότι το κρύβουμε. Ναι, είμαι πάρα πολύ ωραία. Είμαι πάρα πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή και αυτό βγαίνει προς τα έξω», είπε στο «Στούντιο 4» στην ΕΡΤ1 προσθέτοντας έπειτα από ερώτηση του Θανάση Αναγνωστόπουλου: «Ψιλομένουμε μαζί, ναι...».

Το ζευγάρι έχει απαθανατιστεί από τους φωτογράφους στο κέντρο της Αθήνας, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν έχει μοιραστεί κοινά στιγμιότυπα στα προφίλ τους στα social media.

Αλέξανδρος Σκουρλέτης - Αφροδίτη Λιάντου

Βιώνουν την ίδια τηλεοπτική επιτυχία και κάθε τους κοινή σκηνή ρίχνει λάδι στη φωτιά και στις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι. Όπου υπάρχει καπνός, όμως, υπάρχει και φωτιά και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης με την Αφροδίτη Λιάντου το ξέρουν καλά.

Ο Αλέξης και η Μυρτάλη της σειράς «Η Γη της Ελιάς» ζουν έναν τηλεοπτικό έρωτα αλλά και ένα δυνατό love story στην κανονική τους ζωή. Και οι δύο αστειεύονται σε ερωτήσεις που αφορούν στα προσωπικά τους. «Εγώ δεν έχω δει κάποιο δημοσίευμα», είπε ο Αλέξανδρος με την Αφροδίτη να σχολιάζει: «Εσύ δεν έχεις δει κάτι, γιατί είσαι influencer. Η αλήθεια είναι ότι γελάσαμε πολύ, γιατί βγήκαν κάποια δημοσιεύματα που έλεγαν ότι θα μας παντρέψει η Άντζελα Γκερέκου. Τα περισσότερα από όσα γράφονται για εμάς, δεν ισχύουν. Κάνουμε χαβαλέ διαβάζοντάς τα».

Πάντως, οι κοινές φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους και οι φανατικοί αναμένουν ποιο θα είναι το τέλος τους στο σίριαλ αφού δεν θα βρίσκονται στην τρίτη χρονιά της παραγωγής.

Μιχαήλ Ταμπακάκης - Σάντυ Χατζηιωάννου

«Είμαι πολύ υπέρ του έρωτα, μου αρέσει όταν έρχεται αυτό να δίνεσαι. Είναι σπάνιο πράγμα, νομίζω οι άνθρωποι είμαστε πιο πολύ του βολέματος και του να συμβιβαστούμε. Δεν θέλουμε να τολμήσουμε γιατί ο έρωτας δεν είναι κάτι εύκολο. Ζω παράφορα τον έρωτα στη ζωή μου».

Με τα παραπάνω λόγια είχε αναφερθεί στο κεφάλαιο έρωτας ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, ο Πέτρος του «Μαύρου Ρόδου». Ο πρωταγωνιστής της σειράς, που είδε τις μετοχές του να απογειώνονται και το γυναικείο κοινό να αναζητά στη Google μανιωδώς το όνομά του, φαίνεται ότι είναι ερωτευμένος με τη συνάδελφό του Σάντυ Χατζηιωάννου.

Η νεαρή, που επίσης διανύει μία υπέροχη περίοδο επαγγελματικά, πρωταγωνιστεί στον «Σασμό» και οι δυο τους επικεντρώνονται στην ανέλιξή τους. Κρατώντας χαμηλούς τόνους, δεν έχουν παραδεχτεί τη σχέση τους, ωστόσο πολλές φορές οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Και κάποια κοινά τους στιγμιότυπα στα social media αποδεικνύουν την τρυφερότητα και τα όμορφα συναισθήματα που υπάρχουν ανάμεσά τους.

Αργύρης Πανταζάρας - Σίσσυ Τουμάση

Εκείνος στον «Παράδεισο των Κυριών», εκείνη στο «Μαύρο Ρόδο». Ο Αργύρης και η Σίσσυ μπορεί να μην βρίσκονται το ίδιο κανάλι, όμως ζουν έναν μεγάλο έρωτα και ο ένας χαίρεται με την επιτυχία του άλλου.

Το love story τους άνθισε στην παράσταση «It’s not Romeo and Juliet» κι έκτοτε μοιράζονται τις καλλιτεχνικές ανησυχίες, τις ευκολίες και τις δυσκολίες της ζωής.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη κι όλα είναι καλά. Στον ελεύθερό μας χρόνο με τον Αργύρη βλέπουμε ο ένας την δουλειά του αλλού, για να γίνουμε καλύτεροι, να εξελιχθούμε», έχει δηλώσει η Θάλεια από τη σειρά του MEGA.

«Ξέρεις είναι άλλο να κρύβεσαι, άλλο να το φωνάζεις κι άλλο να κάνεις ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Εγώ δεν κάνω τίποτα από αυτά. Απλώς όταν κάποιος είναι στη ζωή σου και είναι ο άνθρωπός σου, δεν βγάζει κανένα νόημα να παίζεις τον ανήξερο, δεν είναι ευγενικό. Το να μοιράζεσαι μια προσωπική στιγμή, επειδή το επιθυμείς, είναι όμορφο. Δεν είναι υποχρεωμένος κανένας ούτε να εξηγήσει, ούτε να αναλύσει. Ο καθένας ας γιορτάσει τη ζωή και τις στιγμές του, όπως καταλαβαίνει και όπως του αρέσει», έχει πει ο Αργύρης για τη δημοσιοποίηση της σχέσης του με την 34χρονη ηθοποιό.

Κίμων Κουρής - Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Η σειρά «Παγιδευμένοι» αποτέλεσε μία ωραία αφορμή για να έρθουν κοντά δύο φωτογενή και ταλαντούχα πλάσματα του καλλιτεχνικούς στερεώματος.

Ο Κίμων Κουρής, γοητευτικός και μυστηριώδης, και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, εντυπωσιακή και πολυσυζητημένη, έχουν βρει τον έρωτα ο ένας στα μάτια του άλλου και διανύουν την καλύτερή τους περίοδο.

Η ηθοποιός, μετά από πολλά χρόνια σχέσης με τον Πάνο Βλάχο, γύρισε σελίδα στη ζωή της και μοιράζεται την ίδια αγάπη -εκείνη του κινηματογράφου και της καριέρας στο εξωτερικό- με τον συμπρωταγωνιστή της.

Το ζευγάρι, μάλιστα, δεν γνωρίστηκε στην παραγωγή μυθοπλασίας του ΑΝΤ1. Είχαν πρωτοσυναντηθεί την εποχή που φοιτούσαν και οι δύο στην σχολή του ΚΒΘΕ, ενώ στη συνέχεια είχαν συνεργαστεί και στην ταινία «Nexting» όπου για τις ανάγκες των ρόλων τους είχαν μοιραστεί το ίδιο κρεβάτι σε σκηνή.

Πάντως, ακόμη κανείς από τους δύο δεν έχει μιλήσει για τη σχέση τους και με ευγένεια αποφεύγουν κάθε ερώτηση τέτοιου είδους που τους φέρνει σε δύσκολη θέση.

Διαβάστε επίσης

Από τον Αργυρό έως την Τάμτα: Οι επώνυμοι που μας συστήθηκαν μέσα από ριάλιτι σόου

Διάσημοι που έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο - Οι τραγικές ιστορίες τους

Από τους Βανδή-Μπισμπίκη στους Μπόμπα-Τανιμανίδη: Έρωτες που βάζουν φωτιά στα social media

Όταν η ζωή μιμείται την τέχνη: Έρωτες που γεννήθηκαν στα πλατό των τηλεοπτικών σειρών


Δείτε όλο το Weekend Edition εδώ