GOSSIP

Η αποκάλυψη της Miley Cyrus για τον σύντροφό της: «Μας έστησαν ραντεβού στα τυφλά»

Η αποκάλυψη της Miley Cyrus για τον σύντροφό της: «Μας έστησαν ραντεβού στα τυφλά»
Instagram

Miley Cyrus: Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν τον Νοέμβριο του 2021 στην επίδειξη μόδας του οίκου Gucci “Love Parade” στο Λος Άντζελες.

 

Σε ραντεβού στα τυφλά γνώρισε τον σύντροφό της και ντράμερ των Liily, Maxx Morando η Miley Cyrus, όπως αποκάλυψε η ίδια στη βρετανική Vogue.

«Μας έστησαν ραντεβού στα τυφλά», είπε η 30χρονη ποπ σταρ για την γνωριμία της με τον 24χρονο σύντροφό της, με τον οποίο έκαναν την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση τον Νοέμβριο του 2021 στην επίδειξη μόδας του οίκου Gucci “Love Parade” στο Λος Άντζελες.

«Βασικά, ήταν στα τυφλά για εμένα αλλά όχι τόσο για εκείνον. Σκέφτηκα, το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να φύγω», εξήγησε.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η ποπ σταρ έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον ντράμερ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, με ήχο κλήσης το τραγούδι του Erykah Badu “Tyrone” με τη Cyrus να λέει «το αποκαλώ το σέξι ringtone του αγοριού μου».

Έναν μήνα μετά την επίδειξη μόδας, το ζευγάρι είχε φωτογραφηθεί να κρατιούνται χέρι χέρι και να χορεύουν στα παρασκήνια της ειδικής πρωτοχρονιάτικης συναυλίας της Miley Cyrus.

Η πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν τον Μάρτιο του 2023, στο σόου του Versace στο Λος Άντζελες, ενώ τον ίδιο μήνα η τραγουδίστρια μοιράστηκε μία φωτογραφία τους στο Instagram, από το πάρτι κυκλοφορίας για το άλμπουμ της Endless Summer Vacation.

O Morando συνεργάστηκε σε δύο τραγούδια στο άλμπουμ με την αγαπημένη του, στα “Handstand” και “Violet Chemistry”, ενώ και εκείνος έχει προχωρήσει σε ανάρτηση με την ποπ σταρ στο Instagram, τον Μάρτιο.