GOSSIP

Λάρσα Πίπεν: Η πρώην σύζυγος του Σκότι Πίπεν έτοιμη να παντρευτεί τον γιο του Μάικλ Τζόρνταν

Λάρσα Πίπεν: Η πρώην σύζυγος του Σκότι Πίπεν έτοιμη να παντρευτεί τον γιο του Μάικλ Τζόρνταν

Η Λάρσα Πίπεν, η πρώην σύντροφος του βετεράνου σούπερ σταρ του NBA Σκότι Πίπεν, θα παντρευτεί όπως όλα δείχνουν τον γιο του Μάικλ Τζόρνταν, Μάρκους, με αποτέλεσμα να αποκτά ένα… θρυλικό επίθετο.

Η Λάρσα Πίπεν, η οποία στο παρελθόν ονομαζόταν Λάρσα Γιουνάν, είχε για χρόνια γάμο με τον παλαίμαχο παίκτη των Σικάγο Μπούλς, Σκότι Πίπεν.

Κάπως έτσι η Λάρσα άλλαξε το επώνυμο της σε Λάρσα Πίπεν, με την ίδια να ετοιμάζεται για ένα ακόμα «χτύπημα»

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν μέσα από την Αμερική, η Λάρσα η οποία έχει σχέση με τον γιο του Μάικλ Τζόρνταν, τον Μάρκους, θα παντρευτεί τον γιο του άλλοτε συμπαίκτη του πρώην συζύγου της, με αποτέλεσμα το επώνυμο της πλέον να γίνει Λάρσα Πίπεν – Τζόρνταν.

Πώς γνωρίστηκαν

Η 48χρονη Λάρσα και ο 32χρονος Μάρκους μίλησαν για το πώς ξεκίνησε η σχέση τους αλλά και για το πώς αντέδρασαν οι δικοί τους άνθρωποι.

Η Λάρσα και ο Μάρκους γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι πριν από τέσσερα χρόνια. Η Λάρσα έκρυβε τη φιλία τους, ακόμη και τότε. Δεν ήθελε να μάθει ο κόσμος και τον είχε στο τηλέφωνό της με άλλο όνομα.

Στο επεισόδιο της πρεμιέρας που προβλήθηκε την Τρίτη, 13 Ιουνίου, ο Μάρκους παραδέχτηκε ότι η σχέση τους προκάλεσε έκπληξη στην οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένου του πατέρα Μάικλ Τζόρνταν. «Δεν νομίζω ότι υπήρξαν ποτέ εμπόδια, απλώς νομίζω ότι υπήρξε ένα μικρό σοκ στο γεγονός ότι βγαίναμε ραντεβού. Αρχικά ήμουν επιφυλακτικός και το είπα σε κάποια μέλη της οικογένειας μου», είπε και εξήγησε ότι όταν το αποδέχθηκαν έγιναν όλα λίγο πιο άνετα.

«Οι γονείς μου θέλουν να με βλέπουν χαρούμενο. Αυτό είναι το μόνο που θα μπορούσες να ζητήσεις», ανέφερε ο γιος του πρώην άσου των Σικάγο Μπουλς.

Η 48χρονη σταρ του ριάλιτι «The Real Housewives of Miami» αποκάλυψε από την πλευρά της, την ύπουλη τακτική που ακολούθησε λέγοντας ότι αρχικά δεν μπορούσε να διακινδυνεύσει να μάθει ο κόσμος τι συνέβαινε και κυρίως ο πρώην σύντροφός της Σκότι Πίπεν.

«Δεν θα μπορούσα ποτέ να σε βάλω με το όνομά σου στο τηλέφωνό μου», παραδέχθηκε η Λάρσα Πίπεν. «Σε είχα λοιπόν στο κινητό μου με το όνομα Μαρκ Τζέικομπ. Δεν ήθελα να μάθει κανείς πότε με πήρες τηλέφωνο», πρόσθεσε.