GOSSIP

Άντζελα Γκερέκου: Το βίντεο με τον Τόλη Βοσκόπουλο για τα 2 χρόνια από το θάνατό του

Άντζελα Γκερέκου: Το βίντεο με τον Τόλη Βοσκόπουλο για τα 2 χρόνια από το θάνατό του

Μία εμφάνιση του Τόλη Βοσκόπουλου στην πίστα επέλεξε η Άντζελα Γκερέκου για να τιμήσει έτσι τη συμπλήρωση δυο ετών από το θάνατο του σπουδαίου τραγουδιστή.

Μια από τις πιο πρόσφατες εμφανίσεις του Τόλη Βοσκόπουλου στην πίστα επέλεξε η Άντζελα Γκερέκου να ανεβάσει στο Instagram για να τιμήσει έτσι τη συμπλήρωση δυο ετών από το θάνατο του σπουδαίου τραγουδιστή.

Στις 19 Ιουλίου 2021 ο Τόλης Βοσκόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή. Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από το θάνατό του, η Άντζελα Γκερέκου ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο από εμφάνισή του, όπου ο αείμνηστος τραγουδιστής ερμηνεύει το «Μπορεί».

Η πίστα είναι γεμάτη γαρύφαλλα. Ήταν μια από τις τελευταίες εμφανίσεις του Τόλη Βοσκόπουλου στην πίστα. Ο αριθμός 2 και ένα αστέρι συνοδεύουν το βίντεο που ανέβασε η Άντζελα Γκερέκου.

Η γνωστή ηθοποιός και ο Τόλης Βοσκόπουλος παντρεύτηκαν στις 2 Αυγούστου του 1996 στην Κέρκυρα και το 2001 απέκτησαν τη μοναχοκόρη τους, Μαρία.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος, ύστερα από πολλά προβλήματα υγείας, έφυγε από τη ζωή στις 19 Ιουλίου 2021, μόλις λίγες μέρες πριν τα γενέθλιά του (26 Ιουλίου), όταν θα συμπλήρωνε 81 χρόνια ζωής.