GOSSIP

Μάριος Αθανασίου: Στο νοσομείο μπήκε η κόρη του - Το ξέσπασμα του ηθοποιού

Μάριος Αθανασίου

Ο Μάριος Αθανασίου αναγκάστηκε να μεταβεί στο Γενικό Νοσοκομείο της Καλαμάτας μαζί με τη σύζυγό του, Μάρθα Αλεξοπούλου, έπειτα από αδιαθεσία της κόρης τους.

Στο νοσοκομείο περνά τον Δεκαπενταύγουστο ο Μάριος Αθανασίου. Όπως έκανε γνωστό μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Μάριος Αθανασίου αναγκάστηκε να μεταβεί στο Γενικό Νοσοκομείο της Καλαμάτας μαζί με τη σύζυγό του, Μάρθα Αλεξοπούλου, έπειτα από αδιαθεσία της κόρης τους.

Αν και δεν έκανε γνωστό τον ακριβή λόγο της νοσηλείας, ο Μάριος Αθανασίου δημοσίευσε μία φωτογραφία της κόρης του, η οποία φαίνεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου, όπου της έχει τοποθετηθεί φλεβοκαθετήρας.

Μάλιστα, ο ηθοποιός προχώρησε σε μία σύντομη καταγγελία, αφού όπως ανέφερε, αναγκάστηκαν να μεταβούν από την Καλαμάτα στην Αθήνα λόγω έλλειψης ιατρικών ειδικοτήτων.

«Πρώτο έρχονται κάτι τέτοιες απλές στιγμές που δεν ξεχωρίζουν γιορτές ή διακοπές και καταλαβαίνεις τις προτεραιότητές σου. Και δεύτερον οι γιατροί είναι υπερήρωες σε ένα ανύπαρκτο σύστημα υγείας! Ανύπαρκτο όμως. Οι ασθενείς από την Καλαμάτα πηγαίνουν Αθήνα, γιατί δεν υπάρχουν ειδικότητες! Τέλειο; Ευρώπη 2023», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μάριος Αθανασίου σε Insta Story του.