GOSSIP

Κώστας Κόκλας: «Αγαπάω πολύ τα κορίτσια, στον έρωτα τρώω τα κολληματάκια μου, αλλά δε φοβάμαι»

Κώστας Κόκλας: «Αγαπάω πολύ τα κορίτσια, στον έρωτα τρώω τα κολληματάκια μου, αλλά δε φοβάμαι»

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Κώστας Κόκλας

Για την υποκριτική και την τηλεόραση, τη σχέση του με τις γυναίκες τον γιο του αλλά και τον τόπο καταγωγής του, την Ζάκυνθο μίλησε ο Κώστας Κόκλας.

Ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega μιλώντας για την δουλειά του είπε: «Υπάρχει ένας μύθος γύρω από τη δουλειά μας στο κομμάτι των δυσκολιών, που δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα. Στη δική μου γενιά η τηλεόραση ήταν κάτι αφοριστικό, δεν έπρεπε να ανακατεύεσαι πολύ με αυτό. Με την τηλεόραση άνοιξε η δουλειά και υπήρξε περισσότερος ανταγωνισμός, αλλά όλοι προσπαθούμε για αυτή τη δουλειά».

Για τη Ζάκυνθο σχολίασε ότι αποτελεί πρόσφορο έδαφος ώστε να ασχοληθεί κανείς με τις τέχνες, ενώ μίλησε και για τους γονείς του, αναφέροντας πως δεν θυμάται μέρα που ο πατέρας του να μην προσφέρει ένα λουλούδι στη μητέρα του.

«Δεν είμαι αυστηρός ως μπαμπάς. Ακούει ο ένας τον άλλον, σε πράγματα που δεν ξέρω εγώ με παίρνει από το χέρι και μου δείχνει και το αντίθετο. Σαν γιος ήμουν τρυφερός, ήμουν ερωτευμένος με την μάνα μου και είμαι ακόμα», είπε.

Για την περιπέτεια της υγείας του δήλωσε ότι δεν φοβήθηκε, μόνο πως όσο βρισκόταν στο νοσοκομείο σκεφτόταν τον γιο του.

«Νιώθω ότι παίρνω την αγάπη που δίνω πίσω και με το παραπάνω, δεν πέφτει τίποτα κάτω. Αγαπάω πολύ τα κορίτσια, η μητέρα μου ήταν μοδίστρα και το σπίτι ήταν γεμάτο γυναίκες».

«Έχω πολύ καλή σχέση με τις πρώην σχέσεις μου και τους γάμους μου. Στον έρωτα κολλάω, τρώω τα κολληματακια μου, αλλά δεν φοβάμαι, αυτές να φυλάγονται. Όταν το νιώθω αφήνομαι, δεν ντρέπομαι, το λέω και ας φάω τα μούτρα μου», είπε.

Για την τηλεόραση ανέφερε ότι συνήθως παρακολουθεί ντοκιμαντέρ και ειδήσεις, ενώ αποκάλυψε ότι μαγεύτηκε από τη δουλειά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο «Maestro».