GOSSIP

Σταμάτης Γαρδέλης: Συναντήθηκε με τον γιο του μετά το εξιτήριο από το Δαφνί - Τι λέει ο αδελφός του

Σταμάτης Γαρδέλης: Συναντήθηκε με τον γιο του μετά το εξιτήριο από το Δαφνί - Τι λέει ο αδελφός του

«Έχει επικοινωνία με τα παιδιά του. Ο μεγάλος του γιος είναι στη Θεσσαλονίκη και ο μικρότερος είναι στην Αθήνα. Έχει έρθει εδώ στο σπίτι να δει τη γιαγιά και τον Σταμάτη», είπε ο αδελφός του Σταμάτη Γαρδέλη

Στο σπίτι του βρίσκεται πλέον ο Σταμάτης Γαρδέλης μετά την νοσηλεία του στην Α' Ψυχιατρική Κλινική στο Δαφνί, με τον αδελφό του να αποκαλύπτει ότι συναντήθηκε με τον μικρότερο γιο του αφότου έλαβε εξιτήριο.

Ο Παναγιώτης Γαρδέλης μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1 λέγοντας: «Με τη μάνα τώρα στο σπίτι να δω τι θα γίνει, την γηροκομώ να δω τι θα γίνει τώρα… Ο Σταμάτης δεν μπορεί, έχει τα δικά του και κάνει την θεραπεία του. Έρχεται και αυτός και βοηθάει όποτε μπορεί».

Συμπλήρωσε: «Θέλει ηρεμία, έρχεται εδώ βλέπει τη μάνα του, ξαναπηγαίνει σπίτι του, αυτά. Θα πηγαίνει να κάνει κάποιες συνεδρίες, θα μιλάει με ψυχολόγους και ψυχιάτρους να τον βλέπουν μια φορά την εβδομάδα. Παίρνει κάποια χάπια και τώρα είναι στη φάση της ανάρρωσης».

«Κάποιοι φίλοι του έχουν επικοινωνία, πάνε σπίτι του, έχει ανθρώπους και μιλάει, δεν σηκώνει τηλέφωνα, μιλάει μόνο με γνωστά πρόσωπα».

Όπως είπε ο αδελφός του ηθοποιού, «Έχει επικοινωνία με τα παιδιά του. Ο μεγάλος του γιος είναι στη Θεσσαλονίκη και ο μικρότερος είναι στην Αθήνα. Έχει έρθει εδώ στο σπίτι να δει τη γιαγιά και τον Σταμάτη».

«Προσπαθούμε να βρούμε μια λύση γιατί η μάνα θέλει άνθρωπο, λεφτά δεν υπάρχουν, εγώ δουλεύω και ο Σταμάτης δεν μπορεί να είναι 100% εδώ. Προσπαθούμε να βρούμε μια λύση σε όλο αυτό, είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση», εξήγησε κλείνοντας.