GOSSIP

Sophie Turner: Αυτός είναι ο νέος της αγαπημένος μετά το διαζύγιο της με τον Joe Jonas

Sophie Turner: Αυτός είναι ο νέος της αγαπημένος μετά το διαζύγιο της με τον Joe Jonas

Η Sophie Turner, η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones επιβεβαιώνει το ειδύλλιό της με την αριστοκράτη και κληρονόμο της αυτοκρατορίας των μέσων ενημέρωσης Peregrine Pearson - Τα καυτά φιλιά 

Η Sophie Turner επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Βρετανό αριστοκράτη φίλο της Peregrine Pearson με μια κοινή τους εμφάνιση την οποία απαθανάτισαν οι φωτογράφοι, με το ζευγάρι να μην κρύβει τον έρωτά του.

Η 27χρονη ηθοποιός του Game Of Thrones, η οποία βρίσκεται σε διαδικασία διαζυγίου με τον εν διαστάσει σύζυγό της Τζο Τζόνας, εθεάθη να φιλά με πάθος τον κληρονόμο της αυτοκρατορίας των ΜΜΕ, της οποίας η οικογένεια έχει περιουσία άνω των 224 εκατομμυρίων λιρών.

Η Sophie και ο Peregrine - ο οποίος είναι γνωστός ως Perry στους φίλους του - εντοπίστηκαν για πρώτη φορά να φιλιούνται σε μια έξοδο τον Οκτώβριο, πυροδοτώντας εικασίες ότι είχε προχωρήσει μετά τον χωρισμό της με τον τραγουδιστή Jonas Brother, 34 ετών.

Η επίμαχη φωτογραφία που δημοσιεύει η Daily Mail.

Ο Peregrine είναι ο μεγαλύτερος γιος και κληρονόμος του Michael Pearson, ενός πρώην παραγωγού ταινιών που κατέχει ένα σημαντικό κομμάτι της αυτοκρατορίας των μέσων ενημέρωσης Pearson.

Ενώ η Sophie λέγεται ότι έχει μια περιουσία 10 εκατομμυρίων λιρών.

Η Sophie Turner και ο Peregrine Pearson.

Το παρασκήνιο του διαζυγίου

Σαν βόμβα έσκασε - τον περασμένο Σεπτέμβριο ο χωρισμός του Joe Jonas και της Sophie Turner μετά από τέσσερα χρόνια γάμου,

Όπως αποκάλυψε το TMZ, ο 34χρονος τραγουδιστής προσέλαβε δικηγόρο για να αναλάβει το διαζύγιο ενώ το ζευγάρι φαίνεται να είχε πολλά προβλήματα τους τελευταίους έξι μήνες, με αποτέλεσμα να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2016 και τον Μάιο του 2019 παντρεύτηκαν στο στο Chateau de Tourreau στο Σαριάνς της Γαλλίας. Έχουν μαζί δύο μικρά παιδιά, τη Willa που γεννήθηκε το 2020 και το 2022 ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

Όπως φαίνεται από το ρεπορτάζ η αιτία του διαζυγίου ήταν η φροντίδα των παιδιών τους αφού όπως ισχυρίζονται πηγές από το περιβάλλον του Τζόνας, εκείνος τα φρόντιζε συνέχεια ακόμα και όταν βρισκόταν σε περιοδεία με το συγκρότημα «Jonas Brothers».

Σημειώνεται ότι η ηθοποιός από το Game of Thrones τον περασμένο Αύγουστο ανέβασε φωτογραφία από τη συναυλία του συγκροτήματος στη Νέα Υόρκη, όπου κρατάει το χέρι του Joe Jonas. Από την άλλη θαυμαστές παρατήρησαν ότι ο τραγουδιστής δεν φορούσε πια τη βέρα του, και συγκεκριμένα από τις 27 Αυγούστου.