GOSSIP

Βασιλική Μιλλούση: «Υπάρχει μια άτυπη σύγκριση με τον Πετρούνια επειδή είμαστε στο ίδιο άθλημα»

Βασιλική Μιλλούση: «Υπάρχει μια άτυπη σύγκριση με τον Πετρούνια επειδή είμαστε στο ίδιο άθλημα»

Η Βασιλική Μιλλούση παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην απόφασή της να εγκαταλείψει τον πρωταθλητισμό

Η Βασιλική Μιλλούση σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στην απόφασή της να εγκαταλείψει τον πρωταθλητισμό, αλλά και στην επιτυχία του συζύγου της, Λευτέρη Πετρούνια.

«Όταν ασχολείσαι από πολύ μικρή ηλικία με τον πρωταθλητισμό, χάνεις την παιδικότητά σου. Κανένα παιδί σε τόσο τρυφερή ηλικία δεν είναι προετοιμασμένο και δεν μπορεί να δουλέψει τα συναισθήματά του. Αθλητισμό κάνω, αλλά άφησα τον πρωταθλητισμό γιατί πρέπει να στηρίξω και τον άντρα μου που ετοιμάζεται για Ολυμπιάδα», είπε στην τηλεόραση του mega.

Στη συνέχεια, μίλησε για την πορεία του Λευτέρη Πετρούνια. «Είναι δύσκολο που κι εγώ και ο Λευτέρης είμαστε πρωταθλητές στο ίδιο άθλημα, γιατί υπάρχει μια άτυπη σύγκριση. Η κάθοδός μου για την αποχώρησή μου ήρθε παράλληλα με την άνοδο του Λευτέρη, οπότε το να το διαχειριστώ όλο αυτό ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Όταν εγώ διαχειριζόμουν τις ήττες μου, έπρεπε να διαχειριστώ και την απόλυτη επιτυχία του συντρόφου μου», εξήγησε.


Για τη μητρότητα, δήλωσε: «Είμαι αυστηρή μαμά σε λογικά πλαίσια. Τα κορίτσια μας έχουν αγαπήσει μέσα από εμάς τη γυμναστική, έχουν κλίση, γιατί και το DNA είναι πολύ δυνατό. Δεν υπάρχει μαμά χωρίς τύψεις κι ενοχές και πρέπει να απεγκλωβιστούμε από αυτό. Ακόμα κι όταν όλα τα κάνεις καλά, πάντα κάτι θα βρεις να νιώθεις ενοχές».