GOSSIP

Τράβις Κέλτσε: Aποκαλύπτει το χριστουγεννιάτικο δώρο που έλαβε από την οικογένεια της Τέιλορ Σουίφτ

Τράβις Κέλτσε: Aποκαλύπτει το χριστουγεννιάτικο δώρο που έλαβε από την οικογένεια της Τέιλορ Σουίφτ

Η Τέιλορ Σουίφτ είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει - Τα πρώτα Χριστούγεννα με τον Τράβις Κέλτσε

Δώρο στον αγαπημένο της αδελφής του Τέιλορ, έκανε Όστιν Σουίφτ λόγω των Χριστουγέννων. Συγκεκριμένα, ο αθλητής Τράβις Κέλτσε αποκάλυψε ότι, ο Όστιν ανέλαβε «χρέη» Άγιου Βασίλη. '

«Με έκανε να νιώσω σαν παιδί. Το δώρο που μου έδωσε ήταν κατευθείαν από τον σάκο του Άγιου Βασίλη» δήλωσε ο αθλητής. «Μου χάρισε ένα VHS με την αγαπημένη μου ποδοσφαιρική ταινία όλων των εποχών. Το Little Giants», προσέθεσε σε ένα επεισόδιο του podcast New Heights.

Το επεισόδιο αυτό που ονομάστηκε «Spectacular Year End Holiday της οικογένειας Kelce» κυκλοφόρησε στις 29 Δεκεμβρίου. Συμμετείχαν τόσο ο Travis Kelce όσο και άλλα μέλη της οικογένειας. Για παράδειγμα, ο αδελφός του Jason Kelce, η σύζυγός του, Kylie Kelce, αλλά και οι γονείς τους, Donna και Ed Kelce.

Το δώρο αυτό δόθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων, στον αγώνα των Chiefs. Εκεί παραβρέθηκε όλη η οικογένεια Swift και τον παρακολούθησαν μαζί η Taylor, ο Austin και οι γονείς τους Andrea και Scott Swift.

Η υπόλοιπη οικογένεια βέβαια δεν ήταν τόσο εκδηλωτική, αλλά η Taylor ανέλαβε ρόλο «μασκότ». Συγκεκριμένα, εθεάθη να φοράει ένα συμβολικό σκουφάκι με ένα καθόλου τυχαίο νούμερο. Επρόκειτο για ένα σκουφί του Άγιου Βασίλη με τον αριθμό του ποδοσφαιρικού αγώνα του φίλου της πάνω του. Δηλαδή το 87. Και ενώ η ομάδα του Travis έχασε δυστυχώς από τους Raiders, η Taylor ήταν στο πλευρό του. Άλλωστε, εκείνη την ημέρα είχε έναν τραυματισμό και αποσύρθηκε στο σπίτι του.

«Στην πραγματικότητα είχαμε ένα σημαντικό χρονικό διάστημα που κανείς δεν ήξερε για τη σχέση μας. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό, γιατί μπορέσαμε να γνωριστούμε καλύτερα», δήλωσε η star μεταξύ άλλων. Και προσέθεσε μιλώντας στο TIME για τη σχέση της με τον Travis πριν από την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση: «Πριν πάω στον πρώτο αγώνα, ήμασταν ζευγάρι. Νομίζω ότι μερικοί άνθρωποι θεωρούν πως είδαν το πρώτο μας ραντεβού σε εκείνο το παιχνίδι. Δεν θα το κάναμε ποτέ αυτό».