MEDIA

Ξέσπασε η Γερμανού για τη Σάττι: «Δεν διανοηθήκαμε ούτε για ένα λεπτό να χασμουρηθούμε»

Ξέσπασε η Γερμανού για τη Σάττι: «Δεν διανοηθήκαμε ούτε για ένα λεπτό να χασμουρηθούμε»

Όλα όσα είπε η Ναταλία Γερμανού για το χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι κατά τη συνέντευξη Τύπου

Ξέσπασε η Ναταλία Γερμανού μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας με την εκπρόσωπο της ελληνικής αποστολής στη Eurovision, τη Μαρίνα Σάττι, η οποία απαθανατίστηκε από τον φακό να χασμουριέται, την ώρα που η αντίστοιχη εκπρόσωπος του Ισραήλ έδινε συνέντευξη Τύπου.

Να σημειωθεί πως κάθε χρόνο, λίγο μετά την παρουσίαση όλων των συμμετοχών, οι εκπρόσωποι των χωρών που κατάφεραν να προκριθούν, έκαναν κάποιες δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Όταν έφτασε η σειρά της Εντέν Γκολάν, η οποία εκπροσώπησε το Ισραήλ με το τραγούδι «Ηurricane» κι ο δημοσιογράφος της απηύθυνε τις πρώτες ερωτήσεις, η κάμερα δείχνει τη Μαρίνα Σάττι. Η τραγουδίστρια φαίνεται να χασμουριέται, στο σημείο εκείνο, ενώ κατεβάζει το κεφάλι της και κάνει πως κοιμάται.

Η Ναταλία Γερμανού μιλώντας στην εκπομπή της αναφορικά με το εν λόγω απόσπασμα είπε: «Διαρκεί περίπου μισή ώρα η συνέντευξη Τύπου και θέλω να μου επιτρέψετε να πω το εξής. Με πολύ σεβασμό στην ελληνική αποστολή στην οποία, όπως και να έχει το πράγμα, μόνο θετική ενέργεια στέλνουμε σήμερα. Επειδή πριν από 19 χρόνια έχω βρεθεί και 'γω σε αντίστοιχη συνέντευξη Τύπου, ήμασταν και εμείς πολύ κουρασμένοι, ίσως όχι όσο η Έλενα Παπαρίζου, αλλά δεν διανοηθήκαμε ούτε για ένα λεπτό να χασμουρηθούμε, γιατί ήταν τόση η αδρεναλίνη και η ένταση που είχαμε εκείνη τη στιγμή. Ήμασταν όλοι με τα μάτια μας και τα αυτιά μας ανοιχτά, έτοιμοι να απαντήσουμε στις ερωτήσεις είτε που θα δεχθούμε εμείς, είτε που θα δεχθούν όλοι οι άλλοι στο τραπέζι».

Κλείνοντας, τόνισε πως δεν κάνει τη δήλωση αυτή για υπερασπιστεί ή να κατηγορήσει κάποιον. Θέλησε απλώς, να καταθέσει την άποψή της. «Δεν προσπαθώ να κάνω τον συνήγορο ή τον κατήγορο κανενός, απλώς παραθέτω την δική μου άποψη. Το κλείνουμε το θέμα αυτό κάπου εδώ», είπε.

Υπενθυμίζεται πως η Ναταλία Γερμανού έχει υπογράψει τους στίχους του τραγουδιού My Number One (μουσική έγραψαν ο Μάνος Ψαλτάκης και ο Χρήστος Δάντης) με το οποίο η Έλενα Παπαρίζου κέρδισε την πρώτη θέση για την Ελλάδα το 2005.