GOSSIP

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν θέλω να ξαναμιλήσω για τον άνθρωπο Γιώργο Λιάγκα»

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν θέλω να ξαναμιλήσω για τον άνθρωπο Γιώργο Λιάγκα»

«Μόνο για τον Λιάγκα, επαγγελματικά», είπε ο παρουσιαστής.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μιλώντας στον αέρα της εκπομπής «Ελένη», εξέφρασε την επιθυμία του να μη μιλήσει ξανά για τον παρουσιαστή, με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ο λόγος μου έχει λίγο παραπάνω βάρος κι έχω πει ότι δεν θέλω να ξαναμιλήσω για τον Γιώργο. Μόνο για τον Λιάγκα, επαγγελματικά. Παρ’ όλ’ αυτά, θα προσπαθήσω να αποστασιοποιηθώ. Τι τον αποτρέπει το να είναι μέρος του όλου και το πώς είναι στη δουλειά του και πώς είναι έξω;», ανέφερε.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος επεσήμανε: «Θα ήταν παράλογο να είναι έτσι εξωστρεφής και να τα χώνει και στην ιδιωτική του ζωή και μόλις κάθεται, να είναι ο Λιάγκας που βλέπαμε το πρωί.

Είναι πτυχή του εαυτού του. Δεν είναι άλλος το πρωί και άλλος το βράδυ. Τη μία πτυχή του που τον βοηθάει στη δουλειά του, το εργαλείο του, το χρησιμοποιεί κατά τη διάρκεια το τριώρου και στην προσωπική του ζωή ηρεμεί και είναι πιο ήπιων τόνων».

Τέλος, είπε χιουμοριστικά για τον παρουσιαστή: «Μπορεί να είναι συνεσταλμένος το απόγευμα, επειδή τα έχωνε το πρωί. Βγαίνει έξω το απόγευμα και λέει: “Κάτσε μην πετύχω κανέναν από αυτούς που έβριζα”».

Σχετικές ειδήσεις