MEDIA

Ξένοι… στην ίδια τηλεόραση - Ποιοι παρουσιαστές δεν λένε ούτε καλημέρα

Ξένοι… στην ίδια τηλεόραση - Ποιοι παρουσιαστές δεν λένε ούτε καλημέρα

Οι κόντρες στη μικρή οθόνη καλά κρατούν τη φετινή σεζόν

Ανταγωνισμός, σκληρές δηλώσεις και παρουσιαστές πρώτης γραμμής που δεν θέλουν να έχουν καμία επαφή ο ένας με τον άλλον! Πριν από λίγες ώρες, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ξεκαθάρισε ότι με τον Γιώργο Λιάγκα είναι πλέον ξένοι όντας πιο ειλικρινής και ευθύς από ποτέ.

«Δεν μιλάμε με τον Γιώργο Λιάγκα, δεν υπάρχει περίπτωση να τον χαιρετήσω. Πρέπει να ρωτήσεις εκείνον, εγώ δεν πρόκειται πάντως να τον χαιρετήσω», είπε χαρακτηριστικά. Φυσικά, δεν είναι η μοναδική περίπτωση «κόντρας» στην TV αφού τη φετινή χρονιά το τηλεοπτικό «beef» έχει την τιμητική του.

Πριν από κάποιες εβδομάδες, το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου προς τη Φαίη Σκορδά προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με την πρώτη να ξεσπαθώνει! «Γύρισε και είπε η Φαίη Σκορδά μαζί με τους συνεργάτες της ότι η εκπομπή και η παρουσιάστρια σε ξεφτιλίζουν. Αυτό είπαν. Κόψτε όλο το απόσπασμα. Είπε ότι η εκπομπή σε ξεφτιλίζει. Η εκπομπή σε ξεφτιλίζει; Κόψτε μόνο Σκορδά. Δεν πειράζει, promo τους κάνουμε, 5% κάνει, θα την ανεβάσουμε λίγο σήμερα. Αμέσως μετά τις διαφημίσεις δείξτε το απόσπασμα της Σκορδά», είναι μερικά μόνο από τα λόγια που είπε η KatKen του Instagram για τη Φαίη και φυσικά αυτό ήταν μόνο η αρχή. Οι δύο γυναίκες μπορεί να μην έχουν συναντηθεί ακόμη σε δημόσιο κάλεσμα, αλλά και να συμβεί «ούτε καλημέρα… από εδώ και πέρα»!

Από αυτή την κατηγορία δεν θα μπορούσε να λείπει και η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. «Δεν της έστειλα καλή επιτυχία, δεν έχουμε την καλύτερη επικοινωνία, χάλασε το θέμα. Εξαφανίστηκε. Δεν μου απάντησε ποτέ σε τηλέφωνα και μηνύματα για το τι θα κάνουμε. Έφτασα τον Οκτώβριο να διαπραγματεύομαι την ίδια εκπομπή. Έμαθα τον Σεπτέμβριο ότι δεν θα είμαι στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. Ήταν δύσκολο όλο αυτό. Μου είπε θα μου απαντήσει μάλλον την Παρασκευή. Μάλλον αυτή η Παρασκευή με τις 27 ώρες, δεν έχει έρθει ακόμη αυτή η απάντηση», είπε το μοντέλο για την πρώην συνεργάτιδά του εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για το ότι φέτος δεν είναι στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!».

«Θα ήταν πιο ντόμπρο να μου έλεγε η Σίσσυ ότι δε θα συνεχίσω, θα ήθελες εσύ να ενημερωνόσουν τον Σεπτέμβριο και να έψαχνες για δουλειά; Δεν αποχαιρέτησα τον κόσμο, δεν είπα ευχαριστώ για την συνεργασία, δεν μίλησα με τους συναδέλφους μου για να τους πω ευχαριστώ. Έχει μείνει αναπάντητο το ερώτημα για εμένα. Κι για τον κόσμο φαίνεται περίεργο. Ξεκινά η σεζόν και βλέπουν ένα άλλο άτομο στη τηλεόραση, εγώ τι θα απαντήσω;», κατέληξε. Η Σίσσυ, φυσικά, δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο αναφέροντας δημόσια ότι δεν την πήρε ποτέ τηλέφωνο.

«Τον άκουσα με έκπληξη στις δηλώσεις του. Κατευθείαν τον πήρα τηλέφωνο και μου το έκλεισε. Έστειλα μήνυμα στον Αλεξάνδρου για τις δηλώσεις του και μου είπε δεν είπα ποτέ ότι σε έπαιρνα τηλέφωνο. Του λέω "πότε με πήρες τηλέφωνο και δεν το σήκωσα;" και μου απάντησε "γιατί να σε πάρω;". Άρα ούτε τηλέφωνο με πήρε. Δεν ξέρω γιατί έγινε όλο αυτό. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ για αυτά που είπε ο Δημήτρης. Συνεργαστήκαμε πάρα πολύ καλά. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Δεν ένιωθα ότι είχε κάποιο θέμα μαζί μας. Δεν γνώριζα ότι ο Δημήτρης θα φύγει από την εκπομπή… Με στεναχωρεί που δεν με πήρε τηλέφωνο και γίνεται όλο αυτό μπροστά σας», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η πιο φημισμένη «κόντρα», όμως, είναι εκείνη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Βίκυς Καγιά. «Τα follow και τα unfollow είναι στην πραγματική ζωή, τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε. Έχω βάλει σε mute πολύ κόσμο. Όταν κάποιον τον γνωρίζεις και μπορεί να έχετε κάνει παρέα ή να έχετε συνεργαστεί και μετά λες μπορεί να μη μου ταιριάζει το feed, να μη μου ταιριάζει η αισθητική, ο άνθρωπος κτλ, δεν είναι ανάγκη να τον κάνεις unflollow, καν’ τον ένα mute. Είναι ανάγκη να το ξέρει και ο κόσμος;», έχει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τη Βίκυ. Για την ιστορία οι δύο κυρίες μετά το τέλος της συνεργασίας τους στο «GNTM» δεν απαθανατίστηκαν ποτέ ξανά μαζί ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεώρησαν ότι ένας από τους λόγους που η Ηλιάνα αποχώρησε από το ριάλιτι ήταν οι κακές σχέσεις με τη Βίκυ. Καμία από τις δύο δεν έχει επιβεβαιώσει τα εν λόγω δημοσιεύματα, κανείς δεν ξεχνά όμως και την παραδοχή της μελαχρινής καλλονής ότι έχει δεχθεί bullying κατά τη διάρκεια του πρότζεκτ. Και μπορεί φέτος η Ηλιάνα να έχει πάρει τη θέση της Βίκυς στο «Shopping Star», όμως δεν υπήρξε ποτέ επικοινωνία. «Δε ζήτησα συμβουλές από τη Βίκυ Καγιά για το Shopping Star, ούτε θα το κάνω», ξεκαθάρισε η Ηλιάνα!