GOSSIP

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια που θα βρεθεί σε δραματική ταινία με τον Μπραντ Πιτ

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια που θα βρεθεί σε δραματική ταινία με τον Μπραντ Πιτ
AP

Μια ελληνίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια θα «γκαζώσει» με τον Μπραντ Πιτ στη νέα του ταινία 

Μια ελληνίδα ηθοποιός ετοιμάζεται να βρεθεί στη νέα ταινία του Μπραντ Πιτ, που θα σκηνοθετήσει ο Τζόζεφ Κονσίνσι (το 2022 υπέγραψε το «Top Gun: Maverick»), σε σενάριο Ερεν Κρούγκερ και παραγωγή Τζέρι Μπρουκχάιμερ. Η ταινία αντλεί τη θεματολογία της από τον κόσμο της Fomula 1.

Πιο συγκεκριμένα, η ελληνίδα που θα παίξει δίπλα στον Μπραντ Πιτ είναι η Μαρία Θωμά, ηθοποιός και παρουσιάστρια της εκπομπής του ΑΝΤ1, «Formula 1 Show» και σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Espresso», η όμορφη ηθοποιός, προσεγγίστηκε από άνθρωπο της παραγωγής του φιλμ.

Η ίδια πρόκειται να ενσαρκώσει τον χαρακτήρα μιας δημοσιογράφου που καλύπτει τους αγώνες, φτάνοντας μέχρι τα pit stops, το σημείο δηλαδή έξω από το γκαράζ όπου στεκόταν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα πριν από την εκκίνηση. Θα είναι ένας ρόλος που παραπέμπει αρκετά στην ιδιότητα που έχει και στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

Μάλιστα, η Μαρία Θωμά πρόκειται να κάνει τα γυρίσματα της τον Ιούλιο εκτός Ελλάδος, σε τοποθεσία που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

Η ταινία, που γυρίζεται σε συνεργασία με την F1, έχει ως κεντρικό ήρωα έναν πρώην οδηγό που επιστρέφει στο άθλημα με τη φανταστική ομάδα APXGP, τον οποίο υποδύεται ο Μπραντ Πιτ. Στο πλευρό του θα βρίσκεται και ο Ντάμσον Ίντρις, γνωστός από τη σειρά «Snowfall», ως συναθλητής του.