GOSSIP

Βασίλης Μπισμπίκης: Η πρώτη φωτογραφία με την Δέσποινα Βανδή μετά την περιπέτεια υγείας του

Βασίλης Μπισμπίκης: Η πρώτη φωτογραφία με την Δέσποινα Βανδή μετά την περιπέτεια υγείας του

Η Δέσποινα Βανδή δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη

Σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις υπεβλήθη ο Βασίλης Μπισμπίκης έπειτα από διπλό έμφραγμα που υπέστη και τον οδήγησε σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας.

Το βράδυ του Σαββάτου 9/3 ο Βασίλης Μπισμπίκης δημοσίευσέ την πρώτη φωτογραφία μετά την περιπέτεια υγείας του με την Δέσποινα Βανδή.

Όπως θα δείτε στο ακόλουθο στιγμιότυπο το ζευγάρι είναι αγκαλιασμένο ενώ ο ηθοποιός γράφει: «Σε αγαπώ».

Όλο αυτό το διάστημα η Δέσποινα Βανδή δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό του, ενώ όσοι την είδαν τη Δευτέρα στο νοσοκομείο λένε ότι η τραγουδίστρια έδειχνε ιδιαίτερα ανήσυχη.

Να σημειωθεί ότι ο Νίκος Κοκλώνης λίγο μετά την έναρξη του J2US έστειλε μέσω της Δέσποινας Βανδής τα περαστικά του στον Βασίλη Μπισμπίκη, για την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την υγεία του ο ηθοποιός.

«Ελπίζω να έχουν περάσει τα δύσκολα και να ξεκινήσει αυτή η νέα εβδομάδα που έρχεται καλύτερα», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης με τη Δέσποινα να του απαντά: «Τα δύσκολα πέρασαν. Έχει ήδη ξεκινήσει καλύτερα. Είμαι ευγνώμων και είμαι καλά».

Στη συνέχεια ο Νίκος Κοκλώνης έστειλε τα περαστικά και τα χαιρετίσματά του στον γνωστό ηθοποιό: «Η αγάπη μας ήταν μαζί σου και περαστικά στον Βασίλη», είπε στην Δέσποινα Βανδή ο παρουσιαστή του J2US.