GOSSIP

Άντζελα Δημητρίου: Τι αποκάλυψε ο κουμπάρος της για τη σχέση με την κόρη της - Θα πάει στα βαφτίσια;

a
Alpha

Όπως γνωρίζουμε οι σχέσεις μεταξύ κόρης και Άντζελας Δημητρίου κυμαίνονται: Άλλοτε τα βρίσκουν και άλλοτε είναι στα «μαχαίρια»

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την βάπτιση της μονάκριβης θυγατέρας της βρίσκεται η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα.

Όπως γνωρίζουμε όμως οι σχέσεις μεταξύ κόρης και μάνας περνούν κυμαίνονται: άλλοτε τα βρίσκουν και άλλοτε είναι στα «μαχαίρια».

Ο προσωπικός φίλος, κουμπάρος και στενός συνεργάτης της τραγουδίστριας, Νίκος Δουλάμης, μιλώντας στον Alpha δίνει την δική του εκδοχή λέγοντας για το τί συμβαίνει ανάμεσα σε μητέρα και κόρη : «30 χρόνια που μπαινόβγαινα στο σπίτι η κ. Ελένη μας έδινε την αγάπη της, τώρα όμως στεναχωριέμαι γιατί βλέπω την Άντζελα να υποφέρει και καλό είναι να ηρεμήσει. Την περιμένουν τα τραγούδια, την καταλαβαίνω, το έχω ζήσει κι εγώ αυτό».

Και συνέχισε: «Με την Όλγα κάτι έγινε, με το παιδί με τη βάπτισή του. Θα έλεγα στην Όλγα να έχει το όνομα της μαμάς της το παιδί. Μπαίνουν τρίτοι στη μέση και τους χωρίζουν».

«Πιστεύω ότι θα πάει στα βαφτίσια και πρέπει να πάει η Άντζελα. Σε μια τέτοια ωραία μέρα, θα είναι όμορφα με χαμόγελο. Η Όλγα θα είναι αγκαλιασμένη με τη μητέρα της και θα πάνε, αυτό πιστεύω. Μπορεί να μιλήσω με την Όλγα και να της πω ότι δεν αξίζει τον κόπο», κατέληξε ο Νίκος Δουλάμης.