GOSSIP

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η τρυφερή ανάρτηση για τη γιορτή της μητέρας μετά τις φήμες χωρισμού

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η τρυφερή ανάρτηση για τη γιορτή της μητέρας μετά τις φήμες χωρισμού

Με μια φωτογραφία ένεκεν της γιορτής της μητέρας, η Χρύσα Μιχαλοπούλου διαψεύδει τις φήμες χωρισμού με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Φήμες κυκλοφορούν από το πρωί της Κυριακής 12 Μαΐου, ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Τζώρτζια Συρίζα ανέφερεστην εκπομπή του OPEN: «Υπάρχει μια έντονη φημολογία το τελευταίο διάστημα ότι ο γνωστός MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η ηθοποιός, Χρύσα Μιχαλοπούλου, δεν είναι πια μαζί. Οι δυο τους κρατούς χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και δεν κάνουν αρκετές δημόσιες εμφανίσεις, ούτε στα social, αλλά γενικότερα το τελευταίο διάστημα κρατούν μια απόσταση μεταξύ τους. Οι φήμες λένε ότι έχουν χωρίσει, έχοντας πάντα σε προτεραιότητα τον γιο τους, Κίμωνα».

Η ηθοποιός με μια τρυφερή ανάρτηση για τη γιορτή της μητέρας διέψευσε τις φήμες χωρισμού. Η Χρύσα Μιχαλοπούλου ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες με τον γιο της και σε δύο από αυτές είναι μαζί με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

«Κι ένα τέταρτο μητέρας αρκεί για δέκα ζωές, και πάλι κάτι θα περισσέψει», έγραψε στην ανάρτησή της η ηθοποιός.