GOSSIP

Το νέο εξώφυλλο της Jennifer Aniston κόβει την ανάσα!

Το νέο εξώφυλλο της Jennifer Aniston κόβει την ανάσα!

Τα υπέροχα, γυμνασμένα πόδια της 45χρονης ηθοποιού, κλέβουν την παράσταση στη φωτογραφία που κοσμεί το εξώφυλλου μεγάλου αμερικανικού περιοδικού.

Μπορεί στην καινούργια της ταινία, "Cake", να εμφανίζεται σχεδόν αγνώριστη με παραπάνω κιλά, ελάχιστο έως καθόλου μακιγιάζ και μεγάλες ουλές στο πρόσωπό της αλλά η Jennifer Aniston δεν μας αφήνει να ξεχάσουμε πόσο όμορφη και γυμνασμένη είναι.

Τελευταίο της «χτύπημα» είναι στο εξώφυλλο του "The Hollywood Reporter", όπου καθισμένη σε ένα σκαμπό και χαμογελώντας λίγο πονηρά, αφήνει τα, ντυμένα μ' ένα σορτσάκι και γόβες, πόδια της να τα πουν όλα.

Όσο αποκαλυπτική είναι στη φωτογραφία άλλο τόσο φαίνεται ότι είναι και στη συνέντευξη που τιτλοφορείται «Η Jennifer είναι καλά».

«Χωρίς να φοβάται να μιλήσει για όλα, η Aniston ανοίγεται για τα πάντα -τους αγώνες που έδωσε με το θυμό, τη δυσλεξία της, τον αποκλεισμό από τα Όσκαρ- καθώς μπαίνει σε μια περίοδο έντονης σκέψης για τη μέση ηλικία», γράφει το περιοδικό που μας κρατά σε αγωνία για το τι έχει αποκαλύψει η star καθώς θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες.

Σχετικές ειδήσεις