GOSSIP

Το ντεκολτέ (μέχρι τον αφαλό) της Πιερίδη αποκάλυψε το απόκρυφο τατουάζ της! (photo)

Το ντεκολτέ (μέχρι τον αφαλό) της Πιερίδη αποκάλυψε το απόκρυφο τατουάζ της! (photo)

Μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική φωτογραφία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της η Μαριάντα Πιερίδη, αποκαλύπτοντας το τατουάζ κάτω από το στήθος.

Θυμίζοντας κάτι από… Ριάνα, η τραγουδίστρια δεν δίστασε νε φορέσει ένα εντυπωσιακό φόρεμα με ντεκολτέ μέχρι τον… αφαλό και να επισκεφθεί το ιαπωνικό εστιατόριο «Kiku», όπου «τρέχει» το 1ο διεθνές γαστρονομικό φεστιβάλ «Chefs Battle Royal».

Στο φεστιβάλ συμμετείχε ο σύντροφός της και ταλαντούχος chef, Δημήτρης Κατριβέσης.

Η Μαριάντα κλείνει έτσι τα μάτια «γιατί αυτό που θα ζήσω απόψε, δεν το ζεις πολλές φορές στη ζωή σου!!!», όπως έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από τη σέξι φωτογραφία (gallery).

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Μαριάντα Πιερίδη και ο σύντροφός της, Δημήτρης Κατριβέσης, πραγματοποίησαν μία κοινή φωτογράφιση σε εβδομαδιαίο περιοδικό όπου μίλησαν για τη σχέση τους.

pieridi3

«Γίναμε ζευγάρι έπειτα από δύο βδομάδες γνωριμίας και επειδή ο έρωτας περνά από το στομάχι, ξεκίνησα την πολιορκία με το φαγητό. Τη ρώτησα ποιο είναι το άρωμά της και δημιούργησα ένα γλυκό με τη γεύση του αρώματός της. Είναι υπέροχος άνθρωπος η Μαριάντα», τόνισε ο γνωστός σεφ για τη σύντροφό του, στο «Εγώ Weekly».

Σχετικές ειδήσεις